Donanım cahilleri

Valorant'ta 70FPS alıyor ben GTX 650 Ti Boost ile Ultra'da 140FPS alıyorum kaliteli cahil bunlar.

Şu konu başlığını değiştirmeyin bre insanlar. Oluşacak beyinsel, ruhsal, fiziksel hasarlardan ben sorumlu değilimdir çünkü kendi isteğiniz ile okuyup izleyeceksiniz. Haydi başlayalım gençler göz kanamalarına.

Çok yüksek FPS dostum, CS:GO 60 FPS üstüne ekran kartıyla çalıştırarak.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

"Arkdşn 11 yllk hylı grçk olmş çk teşekkür edyr hrkse" Türkçe katliamı. Ha bir de "mökrösöftü köröklö ötkönlöştörmöş" Discord kasmıyor diye delirmelik :D.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Hadi buyurun ateistler, bunu da açıklayın (!)

"Çanvar peş pin tele"

Daha buldukça açarım böyle konular :D.

Geçen günlerde Son Oyuncu'da Minecraft oynarken bir çocuğa denk geldim, kendisi İzoly n12x almış. Kendisine kazık yediğini, o paraya çok güzel sistemler alabileceğini söyledim. Anneme küfür edip ''İtopya'daki çöp sistemlere mi para verseydim?'' dedi. Bazıları gerçekten hiç laf anlamıyor. Ama bazıları da fiyatının ucuz olduğunu görüyor, kasadaki saçma sapan RGB'ye kanıyor ve hemen atlıyor bilgisayara.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı