Donanım cahilleri

• Konuyu başlatan Jira'nın süper çakması 3T
  • Başlangıç Tarihi
Moderatörleri ayrı çocuk kitlesi ayrı çocuk. Abdullah (sanırım) şahsın ismi kendisini az buçuk takip ederim videoları öyle izlenmeyecek düzeyde videolar değil fakat şu forumunu ve moderatörlerini bir gözden geçirmesi gerekiyor. Benden yaşça küçük çocuk ciddi olarak yazdığım yorumun altına ''boş yapma'', ''ağlama'' vb. ithamlarda bulunuyor ve üsluptan raporladığımda bir sıkıntı yok diyorlar. Bilmiyorum ama bana göre tartışma ortamının olduğu yerde birinin bu tarz şeyleri kullanması saygısızlıktan öte bir şey değil. Onu da geçtim korsan kullanım hakkında karşıt görüşümü belirttiğimde bana indirdiği korsan oyunun resmini atıp ''kudur'' yazan bir şahıs vardı. Bilmiyor ki garibim o indirdiği korsan oyunun faturasını göstersem daha çok içerlenecek.

Donanım Arşivi forumun yaş kitlesi çok küçük.
Moderatörleri desen onlar çok ayrı.

Biraz göz gezdirdim de çok saçma öneriler var. Eğlenmek için girilebilir aslında.

Ekran kartı kısmında bir haklılık payı var bende linç yemeyimde eski laptopa harici ekran kartı bağlayıp oyun oynuyorlar ama işlemcinin de beslemesi gerek tabii siz lütfen her lafa kafa takmayın samimi söylüyorum manyak olursun kanka

Toxic kitlesini bulup, raporlayıp, moderatörleriyle kavga etmek istiyorum nedense
O tarafta bir kaç mesajlık bir hesabım var. Banlanınca o tarafa geçiyorum
İşkence resmen.

Bir de şey var. "Izoly, Turbox en iyisi adamlar bizim için ucuza satıyorlar, kötü diyenler zaten bir şey bilmiyor.". Diyen bir velet vardı. Bir de Izoly, Turbox'a Zeiron diye kardeş çıkmış.

Ağzı olan konuşur, eli olan yazar hocam internet ortamı normal böyle şeyler gülüp geçin gerilirseniz hızlı yaşlanırsınız. Konu güzel hortlamış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…