Donanım hızlandırmalı GPU zamanlaması açılmadan DLSS özelliği kullanılabilir mi?

Fred07

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar Windows 10 kullanıyorum donanım hızlandırmalı GPU zamanlaması varsayılan olarak kapalı. Bunu açmadan DLSS açılmıyor mu? Yoksa kapalı da olsa DLSS açılıyor mu?

Merhaba arkadaşlar Windows 10 kullanıyorum donanım hızlandırmalı GPU zamanlaması varsayılan olarak kapalı. Bunu açmadan DLSS açılmıyor mu? Yoksa kapalı da olsa DLSS açılıyor mu?

Bende kapalı DLSS açabiliyorum.

Bende öyle biliyordum ama kullanan varmış.

Tamam hocam o zaman açmama gerek yok.
yine de bir araştırmanızı tavsiye ederim. Ben zamanında kapalıyken daha iyi performans sergilediği gibi bir şeyler duyup kapatmıştım. Açılmalı diyen de var kapatılması diyen de. Deneme yanılmayla bulabilirsiniz sonucu.

Yine de bir araştırmanızı tavsiye ederim. Ben zamanında kapalıyken daha iyi performans sergilediği gibi bir şeyler duyup kapatmıştım. Açılmalı diyen de var kapatılması diyen de. Deneme yanılmayla bulabilirsiniz sonucu.

Hocam ben onu kapalı tutmak istiyorum zaten ama o olmadan DLSS açılıyor mu tek o lazım eğer DLSS açılıyorsa açmak istemiyorum o özelliği.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı