yahya657
Zeptopat
Daha fazla
Öncelikle herkese merhaba, ben 12. sınıf meslek lisesi öğrencisiyim. Normalde YKS'ye girecek gibi bir düşüncem yoktu; nedeni ise hiçbir bilgim olmamasıydı. Ancak, meslek lisesinde olduğum için üniversite sınavında ek puan alacağım ve üniversiteyi seçerken ekstra puan olduğu için girmeye karar verdim. Haftanın 2 günü okuldayım, 5 buçukta çıkıyorum. Haftanın 4 günü de staja gidiyorum; staj gününde ise 7'de çıkıyorum. Dershaneye gidecek vakit kalmıyor. Doping Hafıza karşıma çıkıyor, acaba doping alsam işime yarar mı? Daha önce deneyen var mı?
Bir de bu dediğim üniversite sınavında ve üniversite yerleşirken puanlar sadece bu sene için mi geçerli, yoksa mezun olduktan sonra seneye de geçerli oluyor mu?
Bu arada hiçbir şey bilmiyorum, meslek lisesi olduğum için yani fazla ders çalışmadım.
Bir de bu dediğim üniversite sınavında ve üniversite yerleşirken puanlar sadece bu sene için mi geçerli, yoksa mezun olduktan sonra seneye de geçerli oluyor mu?
Bu arada hiçbir şey bilmiyorum, meslek lisesi olduğum için yani fazla ders çalışmadım.