Doping Hafıza alınır mı?

Okaliptuss

Femtopat
Daha fazla  
Sorumda belirtiğim gibi Doping Hafıza'nın alınıp alınmayacağını soracağım şu anda. Bu akşam eğer olumsuz bir cevap gelmezse ebeveynlerim alacak o yüzden mümkünse yardım edin çok bir bilgim yok bu konularda.

Ne için alıyorsunuz bilmiyorum ama 2 yıl önce LGS için almıştım. Youtube hocaları daha iyi anlatıyor bana göre.

Hocam ben almadım bilmiyorum ama size bunu değerlendirme yapmanız için 2 soru soracağım;

Fiyatı ne kadar?
Eğitim süresi ne kadar?

Fiyatı gidip 250TL gibi bir fiyatsa ve dönem boyunca eğitim alabiliyorsan bence alınır. Başka bir konuda birinin dediğine göre hocalarla görüşme fırsatı da oluyormuş sanırım. 200-300 bir fiyat verip istediğin zaman soru sorabileceğin bir platformsa bence gayet iyi. Şu zamanda 1 saatlik özel ders alamıyorsun o fiyata büyük şehirlerde çünkü.

Hocam ben almadım bilmiyorum ama size bunu değerlendirme yapmanız için 2 soru soracağım;

Fiyatı ne kadar?
Eğitim süresi ne kadar?

Fiyatı gidip 250TL gibi bir fiyatsa ve dönem boyunca eğitim alabiliyorsan bence alınır. Başka bir konuda birinin dediğine göre hocalarla görüşme fırsatı da oluyormuş sanırım. 200-300 bir fiyat verip istediğin zaman soru sorabileceğin bir platformsa bence gayet iyi. Şu zamanda 1 saatlik özel ders alamıyorsun o fiyata büyük şehirlerde çünkü.

Hocam doping dershane hatırladığım kadarıyla 20k ücreti var.

Fiyatı ne kadar?
Eğitim süresi ne kadar?

Hocam 17 idi.

Onu bunu geçtim 17 bin verilmez bence.
O reklamlarda dediği "Şunu yapıyor bunu yapıyor bana" falan bazıları yalandı aldığım zamanda.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı