Dopıng hafıza işe yarar mı?

sinkare.coskare

Kilopat
Merhabalar, ben meslek lisesinde bilişim bölümü web tasarım dalını okuyorum 12. sınıfa geçtim, hedefim Akdeniz üniversitesi bilgisayar programcılığı oradan temel oluşturup yazılım dili öğrenmek. Ben 9. sınıftan itibaren inek gibi ders çalışan tip değilim, orta halli öğrenciyim ortalamam 60-70 arası, hep elimde telegram da bulduğum yaklaşık 10GB doping hafıza arşivi var, bunlar işe yarar mı? 2020 Akdeniz üniversitesi taban puanın da bilgisayar programcılığı 280 küsur puan 500K sıralama falan, bu sene sıkı çalışma ile girebilir miyim oraya?

Peki EBA'dan ya da YouTube'daki eğitim kanallarından ne farkı var değer mi bin küsur lira vermeye.

Bence değmez ben doğa ya gittiğim için yanında raunt veriyorlar eğer EBA'dan ve YouTube'dan anlıyorsanız gerek yok bence ama kullananlar şey falan diyor ya doping hafızanın reklamlarında matematik çözemiyordum artık doping hafıza sayesinde her soruyu çözüyorum falan reklamlar oluyor gerçekliğine bilemem ama.

Merhabalar, ben meslek lisesinde bilişim bölümü web tasarım dalını okuyorum 12. sınıfa geçtim, hedefim Akdeniz üniversitesi bilgisayar programcılığı oradan temel oluşturup yazılım dili öğrenmek. Ben 9. sınıftan itibaren inek gibi ders çalışan tip değilim, orta halli öğrenciyim ortalamam 60-70 arası, hep elimde telegram da bulduğum yaklaşık 10GB doping hafıza arşivi var, bunlar işe yarar mı? 2020 Akdeniz üniversitesi taban puanın da bilgisayar programcılığı 280 küsur puan 500K sıralama falan, bu sene sıkı çalışma ile girebilir miyim oraya?
Bence çok rahat girersin doping kullanan tanıdıklarım var hazırlık senesinde çok faydasını gördüler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı