Dortmund şampiyonlar ligi finalinde

Golü atmadan önce ofsayt düdüğünü çaldı zaten golden önce çaldığı için ofsayt bayrağını var bakmıyor luninde ofsayt diye herhangi bir refleks göstermedi bana görede ofsayt yoktu ama doğru karar bence hata yapmış olabilir ama durum böyle.

Golü atmadan önce ofsayt düdüğünü çaldı zaten golden önce çaldığı için ofsayt bayrağını var bakmıyor luninde ofsayt diye herhangi bir refleks göstermedi bana görede ofsayt yoktu ama doğru karar bence hata yapmış olabilir ama durum böyle.
Evet, düdükten sonra attı.

Bu tarz gri pozisyonlarda hakem işi şansa bırakmamak adına pozisyonu oynatmalı. VAR nasılsa bir sıkıntı varsa müdahale edecek. Kafa topunu Mendy indirdi. Bayernli oyuncu gol pasını verdi. Gol pasını veren oyuncu da kafa topuna çıkan gibi ofsaytta ise elbette gol değil.
Hata mıdır, kasti midir günahı boynuna. Finalist Madrid'i kutlarım.

PSG'nin Mbappe ve Vitinha dışında 2 tane daha kaliteli bir ayağı olsa 4-1,5-1 kazanırlardı maçı. Ne Ramos'un ne de Kolo Muani'nin kapasitesi yetiyor bu seviyedeki maçlara. Bu sefer Kolo Muani ve Ramos yerine Vini ve Rodrygo olacak sahada. Bu yüzden Real finali rahat kazanır, Dortmund'un hiç şansı yok.

Bende Dortmund'un kazanmasını isterim ama sırf Arda için Real Madrid'i destekliyorum. Bayern'den daha çok seviyorum Dortmund'u. Umarım penaltılara giderde keyifli bir maç izleriz bol gollü olsun ama Madrid favorim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı