Erencikefe
Kilopat
Daha fazla
- Meslek
- Veteriner
Aga bak o senin görüşün, bu da benim görüşüm saygı duyarım. Yani yukarıda yazdığım gibi hayatımda oynadığım en kötü oyun Sonic serisinin son oyunu Sonic Frontiers. O oyunun bir tane dahi iyi yanı olduğunu düşünmüyorum, fakat bu benim görüşüm. Ve ben bu oyunu Dost'un aksine video izleyerek değil kendim oynayarak bitirdim mesela. Videoda eleştirdiği oyun serisi olan Sonic de hani hikaye bazlı değil öyle oynamadan yorum yapman mümkün değil çünkü oynanış üzerine kurulu bir seri hikaye falan öne çıkmaz Soniclerde adı üstünde platformer sonuçta. Ama problem şu, adam videoda eleştirdiği oyunu kendisi daha deneyimlememiş gidip metascore veya ign incelemelerini falan baz alıp kendi fikri gibi yorumluyor. Bir Sonic oyununu videoda eleştiriyor ama o özellik bahsettiği oyunda direk bulunmayan bir şey mesela. Hani adamın bilgisizliğini direk anlayabiliyorum çünkü oynamamış o kadar iyi belli ediyor ki. Beni asıl sinir eden şey oynamadığı oyunlar hakkında eleştiri yapmaları.Üstad ama Sonic oynarken insan bir şey anlamıyor. Çünkü her bir şey çok hızlı geçtiği için biraz anlamsız oluyor.
Lakin ben de Dost Kayaoğlu'nun bir kaç videsounu sevemedim. Örneğin Undertale övmesi ve çok sevmesi, bana hep aşırı saçma geldi. Çünkü Undertale öyle derin bir hikayesi ve çok iyi oynanışı olmayan sıradanın üstünde bir oyun. Çünkü tek kişi tasarlamış sonuçta. Bu yönden ilgi çekici bana göre.