Hmm, kız mı yoksa arkadaş mı?
Kız ile gidersen, 1 hafta sonra ayrılırsın.
Arkadaşını seçersen okulun sonuna kadar gidersin.
(%95)
Daha sonra hiçbirini görmezsin, anı olarak kalır.
Seçim senin, ben olsam kızı seçerim kanka.
Bunu adama gidip sormak yerine neden buraya konu açıyorsun? Arkadaşım buradaki kimsenin özel gücü yok burada onun sana neden böyle yaptığını kimse bilemez. Bunu gidip de arkadaşına sorsan daha mantıklı olacak.
Arkadaşımın neden bana böyle yaptığını öğrenmek istiyorum ayrıca arkadaşıma değer veriyorum bugüne kadar arkadaşıma hiç kötü davranmadım sadece nedenini öğrenmek istiyorum ama söylemiyor.
Arkadaşımın neden bana böyle yaptığını öğrenmek istiyorum ayrıca arkadaşıma değer veriyorum bugüne kadar arkadaşıma hiç kötü davranmadım sadece nedenini öğrenmek istiyorum ama söylemiyor.
Okulda çok samimi bir arkadaşım var, neyse konuya geleyim bugün okula gittim arkadaşımla konuşmak istedim benimle konuşmadı. Ben de kağıda not yazıp sırasına fırlattım notu açtı okudu bana bu yaptığın yanlış bir şey diye yazdı. Notu sırama fırlattı dün bir kız arkadaşım beni sırasına çağırdı ısrar etti bende kıramadım gittim, kızın sırasına oturdum ondan sonra arkadaşım bugün benimle konuşmadı. Sizce arkadaşım neden böyle bir şey yaptı?