Dost kazığı yedim

Hmm, kız mı yoksa arkadaş mı?
Kız ile gidersen, 1 hafta sonra ayrılırsın.
Arkadaşını seçersen okulun sonuna kadar gidersin.
(%95)
Daha sonra hiçbirini görmezsin, anı olarak kalır.
Seçim senin, ben olsam kızı seçerim kanka.
Ben olsam kızı seçerim demeniz beni bitirdi xdd. Seçilecek kişi malum tabii.

@132923, değer veriyor anlaşılan. Bunu anlamamak için kör olmalısın.

Konu sahibine gelecek olursak, boş ver. Konuşmak istemiyorsa konuşmasın. Kimseyi arşa çıkarmaya gerek yok.

Doğru söylüyorsunuz onla komnuşmayacağım.
Tamamda buraya konu açarak bunu nasıl öğrenebilirsin? Gidip de ona sorsana.

İşte soruyorum bana cevap vermiyor nedenini öğrenemiyorum ayrıca arkadaşım sizce o kız için mi benimle konuşmuyor belki o kızı seviyordur.
Kıskanmıştır herhalde.

Bende öyle düşünüyorum.
@Andar Han, sayın hocam zeki adamsınız. Bari siz yapmayın.

Kızla konuştu diye arkadaşı silmiş. Buradan bu durum çıkıyor.

Evet kızla konuştuğum için beni sildi.
Ben ortada kazık yediğini göremiyorum?

Kızla konuştuğum için arkadaşım beni sildi o yüzden kazık yedim dedim sırf bir kız için beni sattı.

Son düzenleme:
Doğru söylüyorsunuz onla komnuşmayacağım.

İşte soruyorum bana cevap vermiyor nedenini öğrenemiyorum ayrıca arkadaşım sizce o kız için mi benimle konuşmuyor belki o kızı seviyordur.

Bende öyle düşünüyorum.

Evet kızla konuştuğum için beni sildi.

Kızla konuştuğum için arkadaşım beni sildi o yüzden kazık yedim dedim sırf bir kız için beni sattı.

Anlattığınıza göre ilk başta kizla konuşmadığınız zaman da konuşmuyormuş. Dediğiniz gibi ise boş verin takmayin kafaniza.

Okulda çok samimi bir arkadaşım var, neyse konuya geleyim bugün okula gittim arkadaşımla konuşmak istedim benimle konuşmadı. Ben de kağıda not yazıp sırasına fırlattım notu açtı okudu bana bu yaptığın yanlış bir şey diye yazdı. Notu sırama fırlattı dün bir kız arkadaşım beni sırasına çağırdı ısrar etti bende kıramadım gittim, kızın sırasına oturdum ondan sonra arkadaşım bugün benimle konuşmadı. Sizce arkadaşım neden böyle bir şey yaptı?
Arkadasın yanına oturdugun kızı seviyor olabilir mi? Belki de senin o kıza aasık oldugunu dusundu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı