Çözüldü Dosya silmeye çalışırken ''You require permission'' Hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Pernoliam

Hectopat
Bilgisayarıma yanlışlıkla AVG antivirüs programı yüklendi. Program ekle & kaldır aracılığı ile silmeye çalışırken, bu program kullanılıyor hatası ile karşılaştım. Ardından Dosyalarını teker teker silerek çalışmasını durdurayım dedim. Sildim her dosyayı ancak "aswAMSI.dll" isimli dosyaya dokunamadım. Silmeyi deneyince "You require permission from administrators to make changes to this folder." Hatasıyla karşılaştım. Hesabıma tam yetki vermeyi denerken yanlışlıkla bilgisayardaki tek hesabı misafir hesabına çevirsem de sonradan değiştirmeyi başardım administrator hesabı olarak. Ardından dosyaya sağ tıklayıp özellikler, ardından güvenlik sekmesinden dosyanın sahibini kendim yapmayı denedim. Malesef onda da başarılı olamadım ve "An error occurred while Security information to: aswAMSI.dll failed to enumerate objects in the container. Access is denied." Hatası ile karşılaştım. Dosya High Mandatory Level olarak gözüküyor.
Not: Gizli Administrator hesabından da olmuyor.

11.png

22.png

Continue'ya tıklarsam:

33.png

Cancel'a tıklarsam:

44.png

Kısaca ben bu dosya üzerindeki tam yetkimi nasıl alacağım? Herhangi bir şekilde bilgisayardaki tam yetkiye sahip olma imkanım var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı