Dosya TR reklamları nasıl geçilir?

talha.a

Picopat
Katılım
28 Kasım 2023
Mesajlar
57
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Öncelikle sa. Herhangi bir bir şey indireceğimde genel olarak artık dosya TR diye bir link kısaltıcı var. Fastforward ve outo link bypasser diye 2 eklenti indirdim. Ama ya ben tam ayarlayamadım bilmiyorum geçilmiyor. Şaka gibi nasıl geçilir? Yardımcı olabilir misiniz?
 

Dosya Ekleri

  • Ekran görüntüsü 2024-04-20 125628.png
    Ekran görüntüsü 2024-04-20 125628.png
    25,9 KB · Görüntüleme: 26
  • resim_2024-04-20_134750820.png
    resim_2024-04-20_134750820.png
    3,9 KB · Görüntüleme: 26
Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle sa. Herhangi bir bir şey indireceğimde genel olarak artık dosya TR diye bir link kısaltıcı var. Fastforward ve outo link bypasser diye 2 eklenti indirdim. Ama ya ben tam ayarlayamadım bilmiyorum geçilmiyor. Şaka gibi nasıl geçilir? Yardımcı olabilir misiniz?
Hocam UniversalBypass kullanın. Reklam geçme sitelerini Bypass'layan uygulamalar havuz mantığıyla çalışıyor.

UniversalBypass kullanıcıları bu şekilde link kısaltma sitelerine giriyor ve sonucunda yönlendirilen siteyi UniversalBypass kayıt ediyor.

Örn: A kısaltma sitesi olsun, B ise bu kısaltma sitesinden geçerek vardığımız site olsun. UniversalBypass, A'nın URL sini kaydediyor ve artık onu B olarak size sunuyor. Eğer burada kayıtlı olmayan bir link varsa maalesef ilk önce onu geçmeniz gerekmektedir.

EDIT: Uzun zamandır kontrol etmediğim için Universal Bypass'ın ismi FastForward olarak değişmiş. Yani ikimiz de aynı eklentiden bahsediyoruz. Linki geçememenizin nedenini üst taraftakı çalışma mantığıyla çözebilirsiniz.
 
Hocam universalbypass kullanın. Reklam geçme sitelerini bypass'layan uygulamalar havuz mantığıyla çalışıyor.

Universalbypass kullanıcıları bu şekilde link kısaltma sitelerine giriyor ve sonucunda yönlendirilen siteyi universalbypass kayıt ediyor.

Örneğin: A kısaltma sitesi olsun, b ise bu kısaltma sitesinden geçerek vardığımız site olsun. Universalbypass, A'nın URL'sini kaydediyor ve artık onu b olarak size sunuyor. Eğer burada kayıtlı olmayan bir link varsa maalesef ilk önce onu geçmeniz gerekmektedir.

Edıt: Uzun zamandır kontrol etmediğim için universal Bypass'ın ismi fastforward olarak değişmiş. Yani ikimiz de aynı eklentiden bahsediyoruz. Linki geçememenizin nedenini üst taraftakı çalışma mantığıyla çözebilirsiniz.

Hocam universalbypassın linkini verebilir misiniz?
 
Hocam bahsettiğim gibi, universal bypass zaten fastforwardmış. İsmini değiştirmişler.

Eki Görüntüle 2173592

Fastforward ayarlarını da bu şekilde yapmanız en iyisi olur.

Hocam bu ayarları geçincede fastforwardın sitesi geliyor sonra yine aynı siteye geçiyor o siteyi geçmenin bir yolu yok mu?

Dosyatr.net sitesi ölü. Eklenti vs. işe yaramaz çünkü site kapalı.

Evet hocam ama neredeyse hepsi bu siteye koyuyor ama bir türlü geçemedim.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı