Dosyada virüs olup olmadığı nasıl anlaşılır?

Bu bir isimden başka bir şey değil. AM taramada başarılı, AV korumada mantığı 2000'ler civarında kaldı. Rakip olarak KVRT ve Emsisoft daha iyidir kendisinden.
Bizzat denemiş olarak tarama konusunda MBAM daha başarılı. Belki Anti-Malware konusunda haklı olabilirsiniz ama MBAM kesinlikle sadece tarama konusunda AV'lara oranla daha başarılı. En azından bir çoğuna göre. Kaspersky, Eset, Bitdefender dahil. Emisoft denemiş olarak pek bir şey göremedim. KVRT adına bir şey diyemeyeceğim deneme imkanım olmadı henüz.
 
Son düzenleme:
Bizzat denemiş olarak tarama konusunda MBAM daha başarılı. Belki Anti-Malware konusunda haklı olabilirsiniz ama MBAM kesinlikle sadece tarama konusunda AV'lara oranla daha başarılı. En azından bir çoğuna göre. Kaspersky, Eset, Bitdefender dahil. KVRT denemiş olarak pek bir şey göremedim. KVRT adına bir şey diyemeyeceğim deneme imkanım olmadı henüz.
Güncel veriler itibari ile şu AV ler MBAM'ı geçmiş bulunmakta:
  • Avast.
  • AVG.
  • McAfee.
  • NortonLifeLock.
 
Güncel veriler itibari ile şu AV ler MBAM'ı geçmış bulunmakta:
Avast.
AVG.
McAfee.
NortonLifeLock.
Gerçekten Avast ve AVG kadar rezil AV yok. McAfee ve Norton'un zaten iyi olduğunu biliyoruz. Şaşırılacak durum değil. Zaten mesajımda belirtmiştim ''En azından bir çoğuna göre'' şeklinde. Daha iyiler var elbet. Sağ olun yazdığınız için.
 

Geri
Yukarı