Çözüldü Dosyalara djvur uzantısı bulaştı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Ali1989

Decapat
Merhaba arkadaşlar, yardımınıza ihtiyacım var. Bir uygulama indirdim o da virüslüymüş, bütün dosya uzantılarını djvur yaptı hiçbiri açılmıyor. Bilgisayara format attım virüs gitti ama kitledigi dosyalar açılmıyor. Djjvur uzantısı silip açmayı deneyince de dosya bozuk diyor, benim için en önemlisi resimlerim, onları kurtarsam yeter bana. Yardım edin.

Adsız.png
Adsız.png

Her konunun altına yazmanıza gerek yok. Bu SPAM yapmaya giriyor.
İsterseniz rapor edin o hâlde. Sorun yaşayan arkadaşlar çözüm konusunu görmemiş olabilirler diye aynı sorunun yaşandığı konuların altına yazdım. Amacım yardım etmek ve 5 yıldır üyeyim kuralları biliyorum merak etmeyin :)

Son düzenleme:
İsterseniz rapor edin o hâlde. Sorun yaşayan arkadaşlar çözüm konusunu görmemiş olabilirler diye aynı sorunun yaşandığı konuların altına yazdım. Amacım yardım etmek ve 5 yıldır üyeyim kuralları biliyorum merak etmeyin :)
Konunun üstünden 20 gün geçmiş. Farkındasınız değil mi?

Konunun üstünden 20 gün geçmiş. Farkındasınız değil mi?
Farkındayım. Konu hortlatmak ban sebebi değil ve bu defalarca forumda konuşuldu. Boş mesaj kasıyorsunuz bence. Madem aykırı bir şey yapıyorum rapor edin beni o hâlde.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı