Python Dosyasının EXE'si başlamadan kapanıyor

Tıpatıp aynı sonuç maalesef hocam amacım Siri, Google asistan gibi bir Windows asistan yapmaktı bu EXE'yi de PC açılırken otomatik başa sabitliycektim diğer sesli asistan kodumu başlatacaktı başlat dediğimde ama bir türlü EXE'ye çevirme düzgün olmadı.

Hocam bahsettiğiniz uygulamayı bu kadar az kodla yapamazsınız. Kod çok eksik. Pek anlamıyorsanız en kötü DeepSeek gibi AIlara söyleyin istediğiniz kodu. 5-10 dakika sürer yazması ama gayet iyi sonuç verir emin olun.

Bence siz kodu okuyamamışsınız okusaydınız os.system("python advancedagptcopy.py") bu satırın bahsettiğim şeyi yapıcağını görürdünüz. Bu satır 700 satırlık bir kodu başlatıyor.

Bence siz kodu okuyamamışsınız okusaydınız OS. System("Python advancedagptcopy.py") bu satırın bahsettiğim şeyi yapıcağını görürdünüz. Bu satır 700 satırlık bir kodu başlatıyor.

Hocam biliyorum onu. 700 satır çok az bile emin olun söylediğiniz şey için. Bahsettiğim bu kod bile eksik yani eklemeler EXE çevirmek için bazı şeyler gerekebilir.

Nltk kütüphanesi kullanarak logical cevaplar alabiliyorum sesli şekilde, istediğim şeyi Web'de arattırabiliyorum, sentiment blob analysis yaptırabiliyorum, yüzümü tanıttırtabiliyorum falan filan bana yetecek derecede mantıklı NLP yapıyorum kısaca illa big data çalışmanıza gerek yok orta seviyede bir model eğitirken tabii ki 10000 veri ile eğitsem daha iyi olurdu ama ihtiyaç duymadım. Ama EXE'ye çevirme konusunda bir şey diyemeyeceğim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı