DotA 2 nasıl bir oyun?

264523

Gigapat
İlk 5 Haneli Mesajınız!
Makaleler
4
LoL oynayasım geldi fakat Linux kullandığım için oynayamıyorum. DotA 2 nasıl bir oyun? LoL gibi mi?

LoL oynayasım geldi fakat Linux kullandığım için oynayamıyorum. DotA 2 nasıl bir oyun? LoL gibi mi?

Lolden kat ve kat daha zordur . Öğrenmesi birkaç ayınızı alabilir karakterlerden itemlerden bahsetmiyorum sıfırdan bir oyun öğrenmek gibide değil yani bir oyunun mekanikleri bu kadar uğraştırıcı olamaz . Bilen birisine göre kolay gibi olabilir .

Benim 700 saatim var oyunda ama sana şöyle söyleyeyim ben bile sürekli yeni şeyler öğrenmeye devam ediyorum öğreniceklerinin sınırı yok karşı tarafa göre çekeceğin ucuz bir item bile oyunun kaderini tamamen değiştiriyor tamamen zeka oyunu LoL'den çok daha zor ve bence kat kat daha iyi.

Neden herkes o kadar zor diyor anlamadım. Bütün hevesim kaçtı:)

LoL yüklüyorum, DotA'ya gerek kalmadı:)

Son düzenleme:
Mümkünse ikisine de bulaşmayın. Bir zaman sonra seve seve girdiğiniz oyuna söve söve girmeye başlıyorsunuz.

İlk defa oynamıyorum. 6 ay önce LoL'ü ilk defa oynamıştım ve 25 saat oynayıp bırakmıştım. Şimdi canım çekti oynayasım var. Umarım bağımlı olmam:(

Technopat Haberler

Geri
Yukarı