Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
oynamadan öğrenemezsin , yani bu sorunun karşılığı yok ,38 yaşındayım 2004'den beri dota oynuyorum LOL ile "yanlış anlaşılmasın" asla karşılaştırılamaz
Ama Razor ve Sniper gibi basit herolarla başlayabilirsin ki bilmeyen birine basit hero önerisi yapmakta mantıksız geliyor ,
şöyle düğün power trade alıyorsun yani bot ama ve bu bot tıkladığın anda int agi yada str verebiliyor
örneğin bir fight içindesin skillin dolmak üzere canın %10 karşı heronun canı da aynı şekilde ama onun skilli seninkinden 1 saniye önce dolacak agi olan botu str'ye çevirip hayatta kalabilir ve dolan skillin ile rakibini alt edebilirsin , Dota öğrenene kadar gerçekten çok zor bir oyun , hero item kombinasyonu çok farklı , Dota ile alakalı söylenen en doğru şey ise an zayıf hero bile doğru item ve hamleler ile çok daha güçlü ve komplike gözüken heroları alt edebilir
yani temel mantık kardeşim her hero birbirinin antisidir.
Rusça küfürler öğrenerek dota hayatına iyi bir başlangıç yapabilirsin. Hero önerisi olarak tank başlamanı öneririm örneğin dragon knight. Çünkü çok dayak atacaklar sana
Oyun lolden çok farklı. Başlarda çok ölebilirsin onu söyleyeyim. Axe, drow,riki filan alabilirsin. Invoker alma çünkü zor bir karakter. Lolden çok daha fazla vakit isteyen bir oyun geçtiğine mutlu olur musun bilemem. Ben de lolden dotaya geçmiştim ve çok uzun süre oynadım ama maçlar o kadar uzun sürüyordu ki sıkıldım artık ben de tekrar lole döndüm. Yazmak istiyorum ama düşünürken yoruluyorum dotayla alakalı öyle diyeyim sana