DotA 2'ye başlanır mı?

Değil, hiç oyuncu dostu bir oyun değil. Yeni oyuncuları da pek hoş karşılamıyorlar. Ayrıca LoL'ü bırakmanın sebebi toxic oyuncularsa mutele geç. Ama takım arkadaşlarının beceriksizliği yüzünden kaybetmek istemiyorsan DotA'ya hiç bulaşma. Çünkü LoL'den daha çok takım oyunu gerekiyor.
 
Başlama hocam benim 480 saat oldu LoL'den çok daha kötü oyuncularla oynuyorsun yemin ederim LoL'deki 10 yaşındaki veletleri özledim. Oyunu bilmeme ve şampiyonlara hakim olmama rağmen düşük eloda kaldı hesabım çıkartamıyorum bir türlü kısacası kanser olursun. Ayrıca LoL'de 1v5 atabileceğin pek çok karakter mevcut takımın mal olsa bile taşıyabilirsin Dota'da bu pek öyle işlemiyor adamlar farm yapıp tek bir itemle senin karakterini dumur edebiliyor tamamen takım ve iletişim oyunu yani.
 
Son düzenleme:
Başlama hocam benim 480 saat oldu LoL'den çok daha kötü oyuncularla oynuyorsun yemin ederim LoL'deki 10 yaşındaki veletleri özledim. Oyunu bilmeme ve şampiyonlara hakim olmama rağmen düşük eloda kaldı hesabım çıkartamıyorum bir türlü kısacası kanser olursun. Ayrıca LoL'de 1V5 atabileceğin pek çok karakter mevcut takımın mal olsa bile taşıyabilirsin DotA'da bu pek öyle işlemiyor adamlar farm yapıp tek bir itemle senin karakterini dumur edebiliyor tamamen takım ve iletişim oyunu yani.

Çünkü DotA'da takım oyunu ön planda tutuluyor.
 
LoL oynuyorum şu an fakat artık sinir krizi geçirmek istemiyorum. DotA 2'ye başlanır mı sizce? Yeni gelişmeye, öğrenmeye müsait bir oyun mu?
Dostum bir arkadaşımla oynarken görmüştüm sonradan LoL'e geçirdik çocuğu. Benimki yeni account olduğu için, "Merhaba, yeni oyuncuyum ne önerirsiniz?" yazmıştım. Adamlar direkt küfür edip kys yazdılar. Ortamı sen düşün. Toxiclik Dota'da daha fazla. Eğer LoL'de sıkılıyor ama bırakamıyorsan ARAM oyna. Mükemmel bir oyun modu. Challanger arkadaşlarım var. Erime maçları gelmeden önce zevkine ya oynadığımız maçlardan klipler izleriz ya da ARAM oynarız. ARAM'ı kesinlikle tavsiye ederim.
 
Çünkü DotA'da takım oyunu ön planda tutuluyor.

Evet 5 kişi gerekiyor dereceli için ama forumda kimseyi bulamadım bıraktım bu aralar oynamıyorum kesinlikle LoL'de surrender olması bile Dota'dan iyi kılıyor onu dakika 10'da biten oyunu 1 saat işkence çekerek oynuyorsun yok böyle saçmalık adamlar mega creep yapmadan bitirmiyor oyunu.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı