Dota2 hala oynanır durumda mı?

Başlanir kilitlesi çok iyi değil ama takım halince başlanır.

Bende tam tersine community hastasıyım. Oyunda birçok şeyi tarih boyunca belirlemede çok etkiliydi. (Bkz. Diretide etkinliği, collector's cache gibi Treasure'lar ve birçok fan artın oyuna gelmesi ki bunun en büyük sebebi bence ice Frog'un hem sıradan bir oyuncu hem de oyunun başındaki adam olması.) düşük MMR her oyunda olduğu gibi tabii ki kötü durumda olabilir ona hiçbir oyun bir şey yapamaz.
10K saat nedir hocam ömrünü hibe etmişsin :D
Oyunda Storm Spirit diye bir karakter var dövmesini bile yaptırmayı düşünüyorum yakında 😂
 
Şahsen ben indirip denemiştim. Çok zor gelmişti ve LoL'den sonra tekrar çok fazla vakit harcayıp 2. bir oyun öğrenmek istemedim.
 
İlk defa oynayacaksanız başlanmaz. Dota hiç ama hiç yeni oyuncu dostu bir oyun değil. Mekanikleri, karakterleri, skill setleri diğer MOBA oyunlarına göre çok karışık. Ha diyorsanız ki ben yıllar önce bıraktım da tekrar başlamayı düşünüyorum. O zaman olabilir. Şahsen ben zamanında Roshan'ın haritadaki yerini değiştirdiklerinde bırakmıştım ve tekrar da dönmedim o zamandan beri.

Onun dışında illa MOBA oynamak istiyorum diyorsanız LoL alternatif olabilir. Ancak LoL'de de karakter dengelemeleri hiç ama hiç iyi yapılmıyor. Client bugları da artısı.
 
Çok göreceli bir şey bence. Ben mesela dota 1 de oynadım dota 2 de . Boşa harcayacak vaktim var dersen başla.Bir takım oluşturup turnuvalara akacağız diyorsan yine başla ; ama bir kere ısındığın zaman bu oyuna bırakmak zor.Ben boşa harcayacak vakti olanlardandım yaklaşık 12 sene oynadım. Dota 1 oynarken wepla'da ilk 10 daydım. Eurobattle turkdota botunda ilk üç bazen birdeydim.Elime ne geçti bilmiyorum:D Bir takım oluşturabilseydik para kazanırdık , ekip sağlamdı ; ama hepsi manyaktı.Ben olsam sonunu görebileceğim oyunlara başlarım.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı