Çözüldü Download hızı internet hızından düşük

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Klaus111

Centipat
Daha fazla  
İyi sosyaller

Evde ki internet tarifesi 12'ye 3 ama hız testlerin de bir sorun yokken konu bir şey indirmeye gelince indirme hızı 1 MB üstüne çıkmıyor. Bu sorunu nasıl çözerim?

Ekstra bilgi:

İnternet: Türk Telekom

Bu sorun ne zamandır var bilmiyorum üniversiteden eve yeni geldim 1 senedir yokum.

İndirme hızı sadece Steam de değil diğer her program ve sunucuda da 1 MB ın üstüne çıkmıyor.

İnternete başka cihaz bağlımı diye kontrol ettim. Sadece benim bilgisayarım bağlı.

Ethernet ve Wi-Fi ile ayrı testler yaptım sonuç değişmedi.

Steam için defalarca indirme bölgesini değiştirdim ya da indirme önbelleğini temizledim sonuç değişmiyor.

Yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

Dosya Ekleri

• 1.png
    1.png
    214,1 KB · Görüntüleme: 42
  • 2.png
    2.png
    119,8 KB · Görüntüleme: 46
  • 3.png
    3.png
    302,1 KB · Görüntüleme: 47
  • 4.png
    4.png
    156,9 KB · Görüntüleme: 46
Çözüm
İyi Sosyaller

Evde ki internet tarifesi 12'ye 3 ama hız testlerin de bir sorun yokken konu bir şey indirmeye gelince indirme hızı 1 MB üstüne çıkmıyor. Bu sorunu nasıl çözerim?

Ekstra bilgi:

Bu sorun ne zamandır var bilmiyorum üniversiteden eve yeni geldim 1 senedir yokum.

İndirme hızı sadece Steam de değil diğer her program ve sunucuda da 1 MB ın üstüne çıkmıyor.

İnternete başka cihaz bağlımı diye kontrol ettim. Sadece benim bilgisayarım bağlı.

Steam için defalarca indirme bölgesini değiştirdim ya da indirme önbelleğini temizledim sonuç değişmiyor.

Bir sorun yok hocam. 12 Mbps hızla 1MB indirme alırsın. Mbps ve MB farklı şeyler.
12/8'e böl 1.5 MB indirme yapar.
İyi Sosyaller

Ekstra bilgi:

Bir sorun yok hocam. 12 Mbps hızla 1MB indirme alırsın. Mbps ve MB farklı şeyler.
12/8'e böl 1.5 MB indirme yapar.

Çözüm

Technopat Haberler

Geri
Yukarı