Download hızı sadece bilgisayarda yavaş

Brktkts

Kilopat
Herkese merhaba. Konuyu doğru yere mi açtım emin değilim. Şimdiden özür diliyorum. İnternetim gayet normaldi. Fakat bu günlerde sadece benim masaüstü bilgisayarımda acayip derecede yavaşladı. Sebebini bilmiyorum fakat internet hız testi yaptığımda upload 6 (olması gerektiği gibi) fakat download 9 çıkıyor. Telefondan yaptığım zaman ise 35 çıkıyor. Ve şu an resmen indirme yapamıyorum bile 300KB gibi bir hızda indirme yapıyor. Kablolu bir şekilde bağlanıyorum ve kablo tipi yanlış hatırlamıyorsam CAT 6. Kablodan kaynaklı bir sorun olduğunu düşünmüyorum. Sürücüyü devre dışı bıraktım, güncelleştirdim yine bir çözüm bulamadım. Format atmakta istemiyorum çünkü format atalı 2 hafta bile olmadı. Şimdiden yardımcı olan herkese teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tam olarak anlayamadım sorun kablolu bağlantı durumunda da devam mı ediyor?
Eğer kablolu bağlantıda da devam ediyorsa bilmiyorum maalesef. Eğer sadece kablosuzda bu sorunu yaşıyorsanız cihazın Wi-Fi kartında problem olabilir aynı sorunu bende yaşamıştım ve Wi-Fi kartımın arzalandığını öğrendim. Kartın değişimin yaptırıp sorunu halletmiştim.

Çerezleri temizleyip Kaspersky gibi bir antivirüs programı ile bilgisayarınızı taratmayı deneyebilirsiniz.
çerezleri temizlemek işe yaramaz
fakat anti virüs ile bi bilgisayara baksın belki internet kullanan bir virüs yemiştir
yemediysede arkadaşın arkada açık olan programları kontrol etmesi lazım
ethernet ile bağlanmayıda deneyebilir

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı