Doygunluk ayarı gözü bozar mı?

metehan312123

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar nasılsınız bugün bir sorum varda sizlere bunu paylaşacağım. Arkadaşlar doygunluk gözü bozar mı?
Doygunluk ve Digital Vibrance aynı şey mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yok hocam gözünüzü bozmaz. Hatta adamları daha rahat görebildiğiniz için iyi bile gelebilir.

Doygunluk ve Digital Vibrance aynı şey mi?

Yüksek doygunluk Digital Vibrance oluyor. Ama doygunlukla aynı anlamda değil. Doygunluğu arttırırsanız Digital Vibrance olur.

Goz sagligi konusundaki etkilerine vakif degilim fakat saturation ve vibrance farkli kavramlar. Saturation tum renklerin doygunlugunu esit oranda artirirken, vibrance sadece doygun olmayan daha dogrusu soluk renklerin doygunlugunu artirir.

Merhabalar nasılsınız bugün bir sorum varda sizlere bunu paylaşacağım. Arkadaşlar doygunluk gözü bozar mı?
Doygunluk ve digital vibrance aynı şey mi?

Kesinlikle bozar gözünüzü yorar.
Ben kullanıyordum ve Twitch'de bir yayına girdim CS:GO yayınıydı o adamda digital vibrance 100 kullanıyordu ve sanırım gözümde kalıcı ağrı oluştu biliyorum aynı şey değil ama yine de bozar gözünüzü fazla kullanımda.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı