DP girişi olmayan laptopa 2K 165 Hz monitör nasıl bağlanır?

Bütçe
8000
Evet hocam. Bende bakınca HDMI 2.0 olduğunu gördüm. Önerdiğiniz Lenovo modelde biraz bütçemin üzerinde açıkçası. 144 Hz olarak kullanıp sizdeki MSI MAG'ı almayı da düşünebilirim eğer o bütçede diğerlerine göre en iyisiyse.

Ben aldım 2 kere ölü piksel çıktı monitör olarak malzeme kalitesi olarak çok iyi ama ölü piksel çok çıkıyor şansa biraz. Bir de MSI da FreeSync var Lenovo'da yoktu galiba. Ama eğer AMD ekran kartı varsa ona özel Lenovo'da Sync teknolojisi var ama sizinki NVIDIA.

Bu da MSI fiyatını arada bir 9K küsur yapıyorlar ama geri 7300 7400'e dönüyor.

Ben aldım 2 kere ölü piksel çıktı monitör olarak malzeme kalitesi olarak çok iyi ama ölü piksel çok çıkıyor şansa biraz. Bir de MSI da FreeSync var Lenovo'da yoktu galiba. Ama eğer AMD ekran kartı varsa ona özel Lenovo'da Sync teknolojisi var ama sizinki NVIDIA.

Bu da MSI fiyatını arada bir 9K küsur yapıyorlar ama geri 7300 7400'e dönüyor.
Pardon hocam Lenovo'da yanlış modele bakmışım. İkisi de bütçeme yakın ama dediğiniz gibi ölü piksel olayı Lenovo'da çok varmış. Bu yüzden attığım Dell'i düşünmüştüm. Satıcı olarak gamingen'i herkes övüyor.

Pardon hocam Lenovo'da yanlış modele bakmışım. İkisi de bütçeme yakın ama dediğiniz gibi ölü piksel olayı Lenovo'da çok varmış. Bu yüzden attığım Dell'i düşünmüştüm. Satıcı olarak gamingen'i herkes övüyor.
Dell ile de gamingen ile de ilgili bilgim yok. Ama attığım linklerin satıcısı hepsiburada. Hepsiburadadan daha iyi bir satıcı olacağını zannetmiyorum ama karar sizin.

Lenovoda 1ms gtg 0.5mprt
Msi da 0.5gtg 1ms mprt var.

Dell ile de gamingen ile de ilgili bilgim yok. Ama attığım linklerin satıcısı hepsiburada. Hepsiburadadan daha iyi bir satıcı olacağını zannetmiyorum ama karar sizin.

Lenovoda 1ms gtg 0.5mprt
Msi da 0.5gtg 1ms mprt var.
Tamamdır hocam çok teşekkür ederim tekrardan verdiğiniz bilgiler için. Ben bu söylediklerinizi düşünerek bir seçimde bulunacağım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı