Çözüldü DPC_WATCHDOG_VIOLATION Mavi Ekran

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

talhaosmanoglu

Hectopat
Yer
Bursa, Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Önceden Riot Vanguard kaynaklı mavi ekran almıştım. O minidump dosyasına bakıp biri BIOS güncel değil demişti. Dün Friday 13.th Game yükledim. Programla beraber EasyAntiCheat yükledi. Hata dosyasını aşağı bırakıyorum.

7 Saattir bir şey yazmamış.
Yurt dışında yaşamıyorsan Sosyal seçeneklerinden bu şekilde yap. Saatin yanlış :D

firefox_PmmWKtAha1.png

Yurt dışında yaşamıyorsan sosyal seçeneklerinden bu şekilde yap. Saatin yanlış :D.

Eki Görüntüle 808262

8 Saattir yazmamış o zaman.
Yaptım onu adam 8 saattir yazmamış oluyor.
Bu saat değişiyor adam 11'de yazmış oluyor şu anda ne oluyor ya.
Tamam galiba düzeldi 09:05'de yazmış en son.
10:12'de yazmış en son pardon.

@talhaosmanoglu gerçekten bilgisayar mı bozuldu diye düşünmeye başladım. :D
Acaba son durumu öğrenebilir miyim?
Hocam bios güncellemesi dışında dediklerinizi yaptım. Şuanlık bir sorun yok. Elektrik sıkıntısı gidince biosu da güncelliycem. Proje ödevim vardı o yüzden giremedim pek. Destekler için teşekkür ederim 😂

@talhaosmanoglu
Rica ederim.:)

Sorunun çözüldüğüne inandığında mesajı çözüm olarak işaretleyebilirsin.
@talhaosmanoglu
Aradan birkaç gün geçti, sorunun durumu nedir?
Hala mavi ekran alıyor musun?

BIOS'u güncelledim. Birkaç gün içinde sıkıntı çıkmazsa çözüldü olarak işaretleyeceğim.

Son düzenleme:
Az sonra BIOS'u güncelleyeceğim. Technopat'ın 2018 videosunda Gigabyte anakartlarda BIOS'u güncelleyebilmek flaşı Kingston format Utility ile sıfırlamamız ardından BIOS dosyasını içine atmamız gerektiği söylenmiş. Bu hala geçerli mi? Ve aynı zamanda BIOS güncellemesinden sonra bilgisayarda herhangi bir veri kaybı olur mu? Yani içindeki dosyaların silinme ihtimali var mı?
Bir bilgim yok o konuda.

Her neyse sen son durumu yazarsın zaten. :)

Bir bilgim yok o konuda.

Her neyse sen son durumu yazarsın zaten.:)

BIOS'u güncelledim. Fakat dün tekrar mavi ekran hatası aldım. Uzun süre beklememe rağmen mavi ekrandaki yükleme şeyi %0'da kaldı. Ben de kasanın yeniden başlatma düğmesinden yeniden başlattım. O yüzden DMP dosyası oluşmadı. Tekrar mavi ekran alırsam tamamlayana kadar bekleyeceğim.
Bir bilgim yok o konuda.

Her neyse sen son durumu yazarsın zaten. :)
Bir kez daha mavi ekran :/

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı