Dragon 5060t V24 sistemi alınır mı?

cemalkrkc

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, İtopya'daki Dragon 5060t V24 sistemi aklıma yattı ama fazla bilgili biri değilim. Sistem birbirini iyi götürür mü bu fiyata iyi midir sizce?

Sadece yükseltme bölümünde PSU'nun yetmeyecegini düşünüp FSP CMT318 tempered glass USB 3.0 Gen4 tempered glass Rainbow e-ATX kasa + FSP 750W PSU ekledim.

Total 39.5 gibi bir fiyata patlayacak. Bilgili olanların fikirlerini daha iyi bir fırsat varsa önerilerini bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Alınmaz, 8 GB kart + Intel işlemciden vazgeçin artık.

Bu sistem çok daha iyi fiyat bandına göre, anakartı B650M, SSD'yi +800 ekleyip alınabilir çok daha mantıklı 41k.
Eğer bütçe yükselebiliyorsa RAM'i de 32 yapın derim.
Ancak indirim dönemlerinde daha iyi fiyat bulabilirsiniz, gerçi her parçanın fiyatı uçuyor yarın ne olacağı belli değil para varken almak lazım bu devirde.

Alınmaz, 8 GB kart + Intel işlemciden vazgeçin artık.

Bu sistem çok daha iyi fiyat bandına göre, anakartı B650M, SSD'yi +800 ekleyip alınabilir çok daha mantıklı 41k.
Eğer bütçe yükselebiliyorsa RAM'i de 32 yapın derim.
Ancak indirim dönemlerinde daha iyi fiyat bulabilirsiniz, gerçi her parçanın fiyatı uçuyor yarın ne olacağı belli değil para varken almak lazım bu devirde.

Çok teşekkür ederim hocam RAM'ı yükseltmeyi çok düşünmüyorum bütçem tam 40 civarı ve bildiginiz üzere RAM'ler korkunç paralarda sonradan kesinlikle yükseltecegim. Bu sistem çok daha iyiymiş indirime girse bile ne kadar girer düşse anca 36-37 olur 3-4K içinde beklenir mi bilemiyorum sağ olun.

Çok teşekkür ederim hocam RAM'ı yükseltmeyi çok düşünmüyorum bütçem tam 40 civarı ve bildiginiz üzere RAM'ler korkunç paralarda sonradan kesinlikle yükseltecegim. Bu sistem çok daha iyiymiş indirime girse bile ne kadar girer düşse anca 36-37 olur 3-4K içinde beklenir mi bilemiyorum sağ olun.

16 RAM de yeterli merak etmeyin. Ben de 16 kullanıyorum şu an, çok nadiren yetmediği oluyor ama %95 yeterli yani özellikle oyun için. 1-2 sene sonra yükseltirsiniz gerekirse şimdilik gayet idare eder. Ancak SSD'yi ve anakartı yükseltin mutlaka aralarında fark var çünkü.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı