Başka hiçbir çeviri ekibinin bu oyuna el atmamasına da şaşırıyorum. Saçma sapan oyunları çeviriyorlar. Bu kadar Türkiye'de sevilen ve yaması beklenen bir oyuna translate bile olsa uğraşan yok. Parayla yama satan ekiplerin bile bu işe bulaşmaması daha tuhaf. Hazır fırsatları var.
 
Senin paylaşımının içinde 1,3 GB'lik usm klasörü eksikti, o atılmadığı için çalışmıyordu muhtemelen. Belirttiğim DH konusunda bu dosyalar da paylaşıldı, test eden birkaç kişi sorunsuz çalıştığını onayladı. İşte sadece DLC ile alakalı kısımlar sıkıntıymış. Tam DLC'li hali yapıldı mı bilmiyorum ama o bulunamayacak muhtemelen.



"usm.zip klasörünün içindekilerini oyunun kurulu olduğu yerde bmgame/movies içerisine atmadık mı oyun tam türkçe olmuyor, oyun bozuluyor. Animus bunu zamanında dipnot olarak geçmişti"
 

Sizin o dediğiniz dosya oyun içi sinematikleri Türkçeleştiriyor diye biliyorum. Ben onsuzda yamayı kurup çalıştırmıştım. Fakat çok fazla şikayet geldiği için kaldırdım. Dediğiniz gibiyse iyi o zaman. Konuyu tekrar açtırıp bir deneyeyim.
 
Ben de emin değilim, şahsen denemedim. Birisi şikayet etmiş, oyunu kırıyorsa konudan kaldırıp bozuk işaretleyelim dedim. Bununla oynadım, DLC'li kısımlar hariç problem yok diyenler oldu. Şuradan okuyabilirsin. İstersen sen de bu versiyonu bi test edip arşivle.
 

Ben konunun tekrar açılması için raporladım. Kendimde oyunu kurunca bir ara deneyeceğim ve geri dönüşleri alacağım. Eğer usm dosyasına rağmen çalışmazsa size bildiririm.
 
Selamlar saygılar, dragon age origins ultimate edition gog sürümüne uyumlu mudur?
 
İlk oyun için yani Origins'i GOG'dan oynanmasını öneririm. Steam sürümü çok bozuktur.
Steamda İşlemciye aşırı yük bindirip kastırıyor origins. Modlu exe tarzı bir şey indirmek gerekiyor ki bi nebze rahat oynansın. Gogda bu kastırma sorunu yok anladığım kadarıyla?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…