- Makaleler
- 1
Elinde Obsidian gibi bir dev olup da düzgün tek oyun çıkarttırmayan Microsoft, bırak Bioware'i, CDPR'ı alsa düzgün oyun çıkaramaz. Maalesef.Microsoft, BioWare'i satın alabilir ise RPG konusunda Bethesda ile birlikte oyuncular için bir işe yarayacak. EA, Dragon Age: The Veilguard iyi bir şekilde çıkış yapamadığı takdirde bu saatten sonra BioWare'e ne kaynak ne de tek oyunculu oyun onayı verecek.
Bir sürü kişiye kod yollanmamış olması maalesef iyiye işaret değil ki arada iyi şeyler söyleyen, combat eğlenceli diyen fakat diyalogları pek beğenmedim diyen Fextralife da var. Hani adam RPG konusunda ciddi bir içerik üreticisi YouTube'da. Hatta en büyüğü direkt. Oyunu denediğinde de eğlendiğini söylemişti. İçerik üreticilerinin çok azına yollanmış. 2 tane inceleme görebildim ve onlar da iyi şeyler söylemiyor.
Bence durumun ne olacağı belli. Hani içerik üreticilerine bile doğru düzgün kod gitmemiş.
Hani şöyle düşününce Baldur's Gate 3 için 4/5 veren adamlar buna 5/5 falan veriyor. Bu oyun BG3'ten iyi olur mu? Muhtemelen yanına bile yaklaşamayacak. En fazla ortalama bir oyun olur diyorum ben buna.
Ağır Bioware fanıyım, bu oyunun BG3'ün yanına yaklaşması imkansız. İsteyen kuruluş istediği puanı verebilir. 50 saat insanların yüzüne bakacağın oyunda yüz animasyonlarının bu denli kötü olması, balmumundan yapılmış gibi duran insanlar vs. bile kafadan 1.5 puan kırar zaten.