Çözüldü Dragon-Center "Product registration error"

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Niizy

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle merhabalar,

Ekte koyduğum fotoğrafta hata bilgisi mevcuttur.

ScreenShot_20201228104728.png

Çözüm
Girdiğim zaman giriş yapıyorum ama ne yapacağımı bulamadım.
Müsaitseniz yardımcı olabilir misiniz?
Sanırım anladım aktivasyon e-mail'i gönderin diyor ama bu sefer de o işlem iptal ediliyor.
Bu hata.
Hesabımı silip bir daha açmayı deneyeceğim.
Email hesabınıza gidip aktive edin hesabı. Ondan sonra internet sitesi üzerinden tekrar deneyin lütfen.
Sanırım anladım aktivasyon e-mail'i gönderin diyor ama bu sefer de o işlem iptal ediliyor.
Bu hata.

Dosya Ekleri

• 1722020172866.png
    1722020172866.png
    155,6 KB · Görüntüleme: 17
  • 1722020332388.png
    1722020332388.png
    1,1 MB · Görüntüleme: 20
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu hata.
Email hesabınıza gidip aktive edin hesabı. Ondan sonra internet sitesi üzerinden tekrar deneyin lütfen.

Çözüm

Denediğim zaman "fail" hatası alıyordum onun için hesabı kapattım. Yazan cümlede "hesabınıza bir daha giriş yapazsınız fakat hesabınız kapandıktan sonra tekrar yeni bir hesap oluşturabilirsiniz." Yazısı geldiği için deneyeyim dedim. Not: Bu arada bunu deneme sebebim hesap açmadan direk Google yönledirici ile hesap açtım büyük ihtimalle o yüzden oldu şimdi hesabım kapansın ondan sonra direk e-mail, şifre girip sonra Google bağlantısı ekleyeceğim. İlginiz için teşekkürler.: )
En iyi çözüm tuşu nerede size atacağımda ilgilendiğiniz teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı