Çözüldü Dragon Center ve Radeon yazılımı açılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Sailaner

Kilopat
Merhaba arkadaşlar,

4-5 aydır MSI Bravo 17 kullanmaktayım.

Problemlerim de şu şekilde; MSI Dragon Center'ı her açışımda 1-2 dakika kadar "wait for SDK loading" olarak kalıyor ve ardından 3. fotoğraftaki gibi kalıyor. Birkaç kere silip yükledim, format da attım fakat her seferinde bu şekilde kalıyor. Bilgisayar ile gelen driverları yükledim düzelmedi, MSI sitesindeki güncel Dragon Center da yükledim fakat o da düzelmedi. Her silip yüklememden 2 gün sonra bu hâle geliyor, ne yaptıysam çözemedim.

İkinci problemim ise AMD software açamıyorum, aynı şekilde onu da önerilen ve güncel olmak üzere iki, hatta PC ile gelen driverları da sayarsak 3 ayrı sürümden denedim. Fakat açılmıyor, bunun yüzünden de ekran kartımı güncelleyemiyorum. Ekrana sağ klik yapıp açılan pencerede üstte çıkan AMD Radeon Software yazısına tıklıyorum, bir süre mouse yanında yükleme sembolü çıktıktan sonra tepki vermeden duruyor ve açılmıyor.

Bu iki sorun yüzünden aylardır ekran kartımı güncelleyemedim ve Dragon Center arayüzünden de performans modları arasında geçiş yapamıyorum, bilgisayarım GTA da bile 50 FPS falan vermeye başladı.

Dosya Ekleri

• gfdgdf.png
    gfdgdf.png
    59,1 KB · Görüntüleme: 71
  • sadsa.png
    sadsa.png
    9,1 KB · Görüntüleme: 71
  • unnamed.png
    unnamed.png
    60,9 KB · Görüntüleme: 56
Çözüm
Merhaba arkadaşlar,

Problemlerim de şu şekilde; MSI Dragon Center'ı her açışımda 1-2 dakika kadar "wait for SDK loading" olarak kalıyor ve ardından 3. fotoğraftaki gibi kalıyor. Birkaç kere silip yükledim, format da attım fakat her seferinde bu şekilde kalıyor. Bilgisayar ile gelen driverları yükledim düzelmedi, MSI sitesindeki güncel Dragon Center da yükledim fakat o da düzelmedi. Her silip yüklememden 2 gün sonra bu hâle geliyor, ne yaptıysam çözemedim.

İkinci problemim ise AMD software açamıyorum, aynı şekilde onu da önerilen ve güncel olmak üzere iki, hatta PC ile gelen driverları da sayarsak 3 ayrı sürümden denedim. Fakat açılmıyor, bunun yüzünden de ekran kartımı güncelleyemiyorum. Ekrana sağ klik yapıp açılan pencerede üstte çıkan AMD Radeon Software yazısına tıklıyorum, bir süre mouse yanında yükleme sembolü çıktıktan sonra tepki vermeden duruyor ve açılmıyor.

Bu iki sorun yüzünden aylardır ekran kartımı güncelleyemedim ve Dragon Center arayüzünden de performans modları arasında geçiş yapamıyorum, bilgisayarım GTA da bile 50 FPS falan vermeye başladı.

Dragon Center bende de aynı hatayı veriyor hocam, arada açılıyor ama nasıl açıldığına dair bir fikrim yok.
AMD software programı için.
Şuradan ec Firmware'ı güncelleyin hocam. Bende de öyle çözülmüştü. Olmadı BIOS güncellemesi de yapın hocam.
Merhaba arkadaşlar,

Antivirüs ve güvenlik duvarını kapatıp tekrar deneyin.

Radeon software'i kaldırıp microsoft store üzerinden indirince düzelecektir.Dragon center ise sorunlu uygulama bende de açılmıyor.

Anlıyorum. Sadece progamın nasıl bir hata verdiğini göstermek istemiştim kızmanıza gerek yok!

Nasıl bir hata olduğunu 4 aydır anlıyorum zaten, ama 4 aydır format dahil her şeyi denememe rağmen çözemediğim bir problem bu.
Nasıl bir hata olduğunu 4 aydır anlıyorum zaten, ama 4 aydır format dahil her şeyi denememe rağmen çözemediğim bir problem bu.

Ek olarak herhangi bir antivirüs yazılımı kullanmıyorum.
@Radeon RX 5500M bir bilginiz var mı bu konu hakkında?
Radeon software'i kaldırıp microsoft store üzerinden indirince düzelecektir.Dragon center ise sorunlu uygulama bende de açılmıyor.
Microsoft Store üzerinde Radeon yazılımını bulamıyorum, nasıl bulabilirim?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı