Dream Machines RTX 5070 Ti laptop alınır mı?

Lesapper

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, sınır bölgede oturuyorum, vergi iadesiyle birlikte sanırım 80.000TL'ye geliyor. Sizce fiyatı iyi mi, marka güvenilir mi?

1743808634369.png

Dream Machines marka

Son düzenleyen: Moderatör:
Gaming laptop yerine bütçen varsa masaüstü(AMD işlemcili) bakmanı tavsiye ederim. Performansı daha iyi oluyor. Ayrıca o bütçeye intel almazdım ben. Özellikle 13. nesil ya da 14. nesil.

Aslında üniversite için alıyorum su an masaüstüm var onu satıp üstüne ekleyeceğim. Laptop almam gerekiyor.

Gaming laptop yerine bütçen varsa masaüstü(AMD işlemcili) bakmanı tavsiye ederim. Performansı daha iyi oluyor. Ayrıca o bütçeye intel almazdım ben. Özellikle 13. nesil ya da 14. nesil.
Laptop tarafındaki 13. ve 14. nesil Intel işlemciler gayet güçlü ve stabil, masaüstü ile karıştırmayın.

A markası da B markası da aynı ortalamada denk anakartları, aynı GPU'ları ve aynı CPU'ları kullanıyorlar. En fazla kasası ve hava akışı farklı olur. Detaylı incelemelerde bu marka modelde ısınma sorunu yoksa ve cebinize uygun geliyorsa alabilirsiniz. Ancak ileri zamanda satmayı düşündüğünüz takdirde marka bilinirliği sebeple zorlanabilirsiniz. Şahsen bu sebepten Asus ve MSI tarafında bir tercih yapardım. Ancak yaşayacağınız deneyim tamamen aynı olacak, satma planınız varsa es geçin, yok ben kullanırım senelerce diyorsanız tercih edebilirsiniz. Tamamen size kalmış.

Laptoplarda bu sorun yok.
Laptop tarafındaki 13. ve 14. nesil Intel işlemciler gayet güçlü ve stabil, masaüstü ile karıştırmayın.
Doğru bende internette o yazıyı okudum. İntel olmadığını söylüyor ama başta masaüstü işlemciler içinde öyle söylemişlerdi. Malum sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yermiş.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı