O zaman intel 13. ve 14. nesillerden uzak dur masaüstlerinde işlemcileri hatalı gelmişti üretici kaynaklı olduğu için sürekli yanıyordu.Aslında üniversite için alıyorum su an masaüstüm var onu satıp üstüne ekleyeceğim. Laptop almam gerekiyor.
Laptoplarda bu sorun yok.O zaman intel 13. ve 14. nesillerden uzak dur masaüstlerinde işlemcileri hatalı gelmişti üretici kaynaklı olduğu için sürekli yanıyordu.
Laptop tarafındaki 13. ve 14. nesil Intel işlemciler gayet güçlü ve stabil, masaüstü ile karıştırmayın.Gaming laptop yerine bütçen varsa masaüstü(AMD işlemcili) bakmanı tavsiye ederim. Performansı daha iyi oluyor. Ayrıca o bütçeye intel almazdım ben. Özellikle 13. nesil ya da 14. nesil.
Genelde Clevo kasa kullanıyorlarmış, açıkçası ısınma sorunu gibi şeylerle karşılaşmanız yüksek. Bütçeniz ne kadar ve hangi siteden alışverişi yapacaksınız? Daha sağlam modeller bulabilirim belki.Sonuç olarak öneriyor musunuz?
Laptoplarda bu sorun yok.
Doğru bende internette o yazıyı okudum. İntel olmadığını söylüyor ama başta masaüstü işlemciler içinde öyle söylemişlerdi. Malum sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yermiş.Laptop tarafındaki 13. ve 14. nesil Intel işlemciler gayet güçlü ve stabil, masaüstü ile karıştırmayın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.