Drift L 125 alınır mı?

Gösterge Çin hint motorların çoğunda oluyor raiderdede var tabii drift kadar değil ama var 2. viteste kesiciye giderken km 0'a düşüyor vites atınca düzeliyor benim vites pedalım çıkmıştı ve yamuk bazen göstergede vites yanlış gösteriyor 3. vitesteyken 4'te gösterdiği oluyor.

Merhaba 125CC motor arayışındayım. Drift L hoşuma giden bir motor ama kronikleri fazla deniliyor. Drift almak mantıklı mı veya başka bir öneriniz var mı?
Bütçe 70k.

Hala bakan gören olur mu bilmiyorum ama, bence alinir kronik gosterge sorunu var dedikleri gibi, kablolardan dolayi kablosunu duzeltip tamir edebilen gordum ama ben kendim beceremedim açıkçası, gecen sene o zamanlarda almistim su an 16 bin kilometre de, blokta buji basligi disinda sorun yasamadim, debriyaj balatasi degisecek onun disinda herhangi bir parcasini degistirmedim.

Eski bir Drift L kullanıcısı olarak yaklaşık 3.5-4K tecrübem var ABS olmadığını bilincinde sürersen hiçbir problem yaşamazsın. Tabii bazi kronikleri var ama öyle böyle kafaya takılacak şeyler değil yeni başlayan için ideal bir motor depoyu fulle 500km arkana bakma tarzı bir motor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı