Drift L mi TVS Raider mi?

wWalsh

Centipat
Yer
Bursa
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Playstation 5
60 bin TL'lik motorum var, onu satacağım ve vitesli alacağım ama TVS ve Mondial arasında kaldık. Dışarıdan beni Drift cezbediyor; gerek freni olsun sıkıntıları var, kronikleri çok biliyorum. Ama TVS çok çirkin ve kampana korkutuyor. Yani sizce ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
60 bin TL'lik motorum var, onu satacağım ve vitesli alacağım ama TVS ve Mondial arasında kaldık. Dışarıdan beni Drift cezbediyor; gerek freni olsun sıkıntıları var, kronikleri çok biliyorum. Ama TVS çok çirkin ve kampana korkutuyor. Yani sizce ne yapmalıyım?

Bence TVS. Sonuçta Çin'e göre iyi Hint malı, tabii kötünün iyisi.

Bence TVS. Sonuçta Çin'e göre iyi hint malı, tabii kötünün iyisi.

Bende öyle düşünüyorum ama kime soruyorsam Drift al Raider'i nabcan parça sıkıntısı çekersin hem sinek gibi motormu olur diyorlar ondan Drift yanım daha ağır basıyor bakalım motorumu satınca çözeceğiz artık sağ olun öneri için.

Bütçen 60.000 Tl mi yoksa üzerine koyabilir misin ?

60 binim bile yok borç harç yapacağım.
Düşük km'de NS125 bakılabilir 13.000km'de ilanlar var.Olmaz dersen Raider bak.Arkadaşımda drift var aldıktan bir süre sonra motor çalışmamaya başladı.Ardından frenleri tutmadı.Yaptırdı fakat sıfır motorda böyle şeyler çıkması can sıkıcı.Diğer insanların ne dediği umrunda olmasın.Sen süreceksin onlar değil.

Düşük Km'de NS125 bakılabilir 13.000Km'de ilanlar var. Olmaz dersen Raider bak. Arkadaşımda drift var aldıktan bir süre sonra motor çalışmamaya başladı. Ardından frenleri tutmadı. Yaptırdı fakat sıfır motorda böyle şeyler çıkması can sıkıcı. Diğer insanların ne dediği umurunda olmasın. Sen süreceksin onlar değil.

İşte driftin bu yanından cok korkuyorum ondan Raider diyorum ama o far yapısı olsun gerek arkası basık önü kalkık gibi durması beni hiç memnun etmiyor. NS200 takas gelmişti bana 40k km temiz falan demişti reddettim korktum.

İşte driftin bu yanından cok korkuyorum ondan Raider diyorum ama o far yapısı olsun gerek arkası basık önü kalkık gibi durması beni hiç memnun etmiyor. NS200 takas gelmişti bana 40k km temiz falan demişti reddettim korktum.
Bir süre kullanıp yükselteceksen tipi önemli değil benim görüşüm.Bak bütçem kısıtlıydı cup motor aldım geçen sene Ağustos ayından hala daha kullanıyorum aynı motoru.Raider al geç derim bana kalırsa.Kafa yapısına yapacak bir şey yok maalesef.

Bir süre kullanıp yükselteceksen tipi önemli değil benim görüşüm. Bak bütçem kısıtlıydı cup motor aldım geçen sene ağustos ayından hala daha kullanıyorum aynı motoru. Raider al geç derim bana kalırsa. Kafa yapısına yapacak bir şey yok maalesef.

Raider'in o oturunca görüş acısı falan mükemmel hele ekranı, mt gibi aynı 18 olunca değiştireceğim yani Max 7 ay kullanacağım NS200 yeni kasaya geçeceğim. Dediğin şey aklıma çok yattı mantıklı aslında teşekkür ederm üstat.

Raider'in o oturunca görüş acısı falan mükemmel hele ekranı, mt gibi aynı 18 olunca değiştireceğim yani Max 7 ay kullanacağım NS200 yeni kasaya geçeceğim. Dediğin şey aklıma çok yattı mantıklı aslında teşekkür ederm üstat.
Rica ederim ne demek en azından biraz da olsa kaliteye binersin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı