Drift L mı TVS Raider mi?

Hocam peki kredi çekmeye değer mi TVS almak yerine çünkü ABS önemli diye duymuştum.

Ve TVS servisi yokmuş Diyarbakır'da.

Sorun olur mu acaba?

ABS yeni başlayan biri için oldukça önemli TVS servisi yoksa bulunduğunuz yerde almanızı tavsiye etmem Bajaj ns 125 en mantıklısı.

Hocalarım sizce kilometre en fazla kaç olmalı ve ben hiç yana yatmamış motor bakıyorum.

8000'e kadar bence makul 6001 yazanlar var onlar genelde çok daha düşük km oluyor.

ABS yeni başlayan biri için oldukça önemli TVS servisi yoksa bulunduğunuz yerde almanızı tavsiye etmem Bajaj ns 125 en mantıklısı.

Ve Bajaj servisi evimin alt sokağında.

8000'e kadar bence makul 6001 yazanlar var onlar genelde çok daha düşük km oluyor.

Çoğu ilan 17 bin civarı onlar fazla mı yorgun olur ve yıl olarak 2023 iyi mi?

Ve Bajaj servisi evimin alt sokağında.

Çoğu ilan 17 bin civarı onlar fazla mı yorgun olur ve yıl olarak 2023 iyi mi?

Motorun motor bloğu sağlam uzun kmler götürür eğer ki temiz ve fiyatı makulse alınabilir model olarak da zaten 23, 24, 25 pek farkı yok.

Sıfır Drift L veya ikinci el TVS Raider.

Benelli 125S, RKS SRK 125S Raider hariç diğerleri Çinli Çinli almanızı pek önermem fakat bu bütçeye alınabilecek motorlar bunlar.

Drift ve TVS arasında çok bir performans farkı var mıdır acaba çünkü çok baygın gitmesini de istemiyorum.

Drift ve TVS arasında çok bir performans farkı var mıdır acaba çünkü çok baygın gitmesini de istemiyorum.

Raider tork ve hız olarak driftden çok daha iyi aynı zamanda parça kalitesi olarak da öyle dirft 109 kesici Raider 120 kesici ve Raider'ın torku çok daha iyi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı