Drillciler neden çoğaldı?

1688681184838.png

UK DRİLL
1688681224872.png

TR DRİLL

Bıçak çekseler bile bicaklayamazlar onlarda o kadar cesaret yok.

Aynen öyle kanka abimle 2 tanesine denk geldik. Atarlı atarlı konuşuyordu abim bir koydu çocuk yerde diğeride kaçtı zaten.

Muşta taşımalarından müzdaripmişsiniz nerede oturuyorsunuz bilmiyorum ama İstanbul Eminönü'ne gidiyorsunuz, 50TL. Yapıştırın bir tane. Zor durumlarda kullanırsınız. Herhangi bir yerde çarşıda bulursunuz diye düşünüyorum.
Hocam makine sektöründe çalışıyorum dün gece bunu tasarlardım, Ön kısımları alüminyum arka kısımları ise demir, Ön kısmını çelikten yapmayı planlıyordum ama öylede gereğinden fazla zarar veririm diye alüminyuma geçmek zorunda kaldım.

*Not : Aşkonuzu yazan kısmı yazamadım.

1688751517451.png

14 15 yaşında 15 kişi toplanıp gezen türemeler çok gaza geliyorlar bazen bıçak falan çekiyorlar. O tarz işlerden kormayan babayiğit bir adam çıksa abi abi deyip özür dileyecek tipler.
Hocam öylede köpek köpekten cesaret alır diye bir söz var, Asker olmayı planlıyorum vücutta iz kalmasa problem olmayacak o kadar.

@Siberci07 onlar da belki şu anda sizin düşündüğünüz gibi düşünuyorlar ve tüm çabanız boşa gitti. Biliyorum anda gerzekçe olarak değerlendirilebilecek bir bakış lakin eğri yoldan doğru çıkmıyor. Akıllıysak farklılaşmak lazım ki bu da yöntemde.
Hocam şöyle diyeyim iki farklı tür olarak kavga ettik, Onların tek düşüncesi havalı olmak ve popülerliğe uymak.
1 - Askeriye tarzında olan biri. (kep, kamuflaj, casio saat)
2 - Drill tarzında olan biri (her türlü var)

Eki Görüntüle 1851051
UK DRİLL
Eki Görüntüle 1851052
TR DRİLL

Aynen öyle kanka abimle 2 tanesine denk geldik. Atarlı atarlı konuşuyordu abim bir koydu çocuk yerde diğeride kaçtı zaten.
Hocam çok iyi geldi yorumunuz teşekkür ederim, Çocuk yerde kısımda dediğiniz yer kısmına o kadar haklısınız ki faul yemiş futbolcu gibi yere yapışması çok iyi.

Son düzenleme:
Eğer nefsi müdafaa değilse, kavga etmeden önce konuşmayı deneseydiniz, belki daha çok bilgiye sahip olabilirdiniz. Tatlı dil yılanı deliğinden mi çıkarıyordu? Vardı öyle bir şeyler.

Bilmiyorum kaç kişi tınlar da mesele ortak olduklarınla değil de zıt olduklarınla anlaşabilmekte.

RAP in her türlüsü aynı yere çıkar.
Bir tanesi başka müzisyenler ile birlikte misafir geldi, yalıtımlı - vakumlu stüdyo içinde sigara içecekmiş. Ağzı ile gözünün yerini değiştirecektim sinirden zor tuttum kendimi.

Kayıt almak için sürekli ararlar. 1.000 TL lik işe 10.000 de verseler; -"RAP çalışmıyoruz" der geri çeviririm. Yanlışlıkla birilerinin yanında gelen olursa da gitmeden önce bir şey çalmış mı, bir yerlere hap, ot atmış mı, diye mutlaka kontrol ederim. Kişilikleri / karakterleri sorunlu, dünyayı kendilerinin altında zanneden sadece gösterişe özenti insanlar.

Son düzenleme:
Forumdan 3 kişi gitsek alayını yok ederiz hepsi 40 kilo zaten. 12-13 yaşında onlardan daha yapiliydim. Boş beleş insanlar takma kafana bulaşma. Mertlik yok bunlarda. Yumruğa bıçak bile çekerler.
Bıçağı birkaç saniyede bir taraflarında bulacaklari kesin. Onu da kullanamazlar.

Bıçağı birkaç saniyede bir taraflarında bulacaklari kesin. Onu da kullanamazlar.
Kemikli elleriyle sallarken hayal ettim kahkaha attım. Bu tür insanların yaşamaması gerekiyor bana göre. Bir mahalleyi sahiplenen, kendini mahalle abisi sanan insanlara çok tilt oluyorum. Bu drillcilerinde mahalle kekolarininda ülkeye gram katkısı yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı