Driver Booster güncelleştirmesi

Merhabalar, Driver booster programında PRO'ya yükseltme yaptım, orada ki güncellemeleri yapmalı mıyım sizce.?Ne kadar önemliler, ne işe yararlar?

[/QUOTE]
IObit programlarını tavsiye etmiyorum.
Sakın yapma. Driver Booster orijinal sürücü yüklemiyor.
Bazen yüklüyor olabilir.
Bu kadar arkadaş boşuna kullanmayın demiyor. Bu arada cümleye büyük harf ile başlayın ve nokta ile bitirin.

Yıllardır kullanıyorum ama sadece internet sorunu çıkarmıştı yani büyük sorun olmamıştı ama sizin söylediklerini okuyunca biraz düşündürdü. Ayrıca diğer ürünleri de yıllardır kullanıyorum sadece sürücü programını mı yoksa hepsini mi tavsiye etmiyorsunuz faydası yok mu? yani sizce.

Ben IOBit programlarını 5 yıldır kullanıyorum. Driver Booster hariç. Bu programlar çok riskli bence. Kullanmayı bilmeyen verim alamaz. IOBit programları PC Net ve PC Magazine gibi önemli firmalardan ödül almış bir programdır. Toplam aldığı ödül sayısı 40 adet. Bence en başarılı Windows hızlandırıcı ve bakım yapıcı programdır. Sadece biraz risklidir. Mavi ekran alma olasılığı bazı sistemlerde var. Tamamen önermiyorum diyen arkadaşlara katılmıyorum. Riskli olduğu için risk alabilecek ve sistemden iyi anlayan arkadaşlara ben öneriyorum. Düşüncem böyle.
Almış olduğu ödüllerin listesi: Awards – IObit
Link VPN ile veya Tor Browser ile açılıyor. Galiba Türkiye'de engelli.

Evet katılıyorum şuan aramız iyi sıkıntı yok IObit programlarıyla ufakta olsa risk alan kullanabilir programlarını bende o kadar sorun çıkarmadı.

Eğer kendiniz yazılımsal olarak bir sıkıntı yaratmıyorsanız bir yazılım (driver değilse) hızlandırmaz.
Ben orada IOBit Advantec System Care Pro uygulamasından bahsediyorum. Kastım o. Kayıt defteri temizliği vesaire bir çok bakım yaptığı için ciddi şekilde gözle görülür hızlanma oluyor. Kayıt defteri birleştirme gibi şeyler yaptığı için programlar ve işletim sistemi kayıt defterindeki kayıtlara daha hızlı erişim sağlıyor. İşletim sisteminin dosya gezgininin bile refleksleri farklılaşıyor.

Öyle etkili bir şey olsa idi Windows kendi içinde bu işlemi gerçekleştirirdi. Yılda 1 olsa belki etki eder. Hızlandırsa dahi saliselerle ölçülür.
"1 Gigahertz (GHz) saniye başına bir milyon 1.000.000.000 devir şeklinde tanımlanır. Örneğin; İşlemcimiz 3.1 GHz değerine sahipse Hertz’i Gigahertz’e çevirdiğimizde 31.000.000.000 işlemin bir saniyede gerçekleştirilebileceğini sonucuna varacağız. Kısaca, 3.1 GHz hızına sahip olan bir işlemcimiz bir saniye içerisinde 31 milyar işlem gerçekleştirme kapasitesine sahiptir. Burada işlemcimiz eğer tek çekirdekli değilse, bu rakamı çekirdek sayısıyla çarpmamız bize net sonucu verecektir. "
Kayıt defterine tüm dünyanın amel defterini koysan ancak gözle görünür bir şekilde etki eder

Katılmıyorum. Bu tarz şeyler risk yarattığı için Windows kendi içinde böyle bir işlemi gerçekleştirmez. Kayıt defteri temizliği ve birleştirmesi sonrası ben ciddi şekilde farklılık hissediyorum ve gözlemliyorum. Ve başkasının dediğine değil gözlerime inanıyorum. Özellikle Windows dosya gezgininin refleksleri artıyor. Görünen dağ kılavuz istemiyor. ☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…