Mert Ömer Aslan53
Decapat
Evet vınn sistemi, 10/10 ile başlıyor hızları ve stabil bir sistem. Kopma ve ping sorunu yaşamıyorum. Bataryası yok 220v ve 4,5g baz istasyonu olan her yerde kullanabilirsin. Superbox'ı veriyorlar fakat dikkatli olman lazım kaybedersen yüksek bir bedel alıyorlar. Paneli kolay ve normal bir modem gibi herşeyi yapabilirsiniz. Joker konusunu anlamadım. Turkcell sonuçta gayet güzel.
IObit programlarını tavsiye etmiyorum.
Sakın yapma. Driver Booster orijinal sürücü yüklemiyor.
Bazen yüklüyor olabilir.![]()
Bu yazılımı kullanmanızı önermiyorum. Sistem ile uyumlu olmayan ya da imzasız sürücüleri yükleyebiliyor.
Visual paketlerini Steam artık oyun yüklediğinizde sunuyor. Steam harici oyun oynuyorsanız bağlantıdan Visual paketlerinin en güncel sürümlerini yükleyebilirsiniz.
Firefox paketlerini ise Windows özelliklerini ekle veya değiştir seçeneği ile yükleyebilirsin.DLL Kütüphaneleri
Çoğu oyun ve uygulamanın çalışması için gerekli olan DirectX ve C++ kütüphaneleri.www.technopat.net
Bu kadar arkadaş boşuna kullanmayın demiyor. Bu arada cümleye büyük harf ile başlayın ve nokta ile bitirin.Driver booster kullanırken bir daha düşünün, daha yeni konu. Hangi sürücü yüzünden bu hale geldiyse, ağ sürücüsünü değiştirmeme rağmen düzelmemişti.Laptop Wi-Fi kapanması ve Machine Check Exception hatası
Laptopum 4 yıllık. Wi-fi kendi kendine kapanıyor, ağ sıfırlama ile tekrar çıkıyor veya çıkmıyor. Bazen bu olduktan sonra laptop donuyor ve mavi ekran veriyor (Machine Check Exception). Windows 10, bu sorunla karşılaştıktan sonra eski sürücüleri denedim, virüs taraması yaptım, format attım...www.technopat.net
Ben IOBit programlarını 5 yıldır kullanıyorum. Driver Booster hariç. Bu programlar çok riskli bence. Kullanmayı bilmeyen verim alamaz. IOBit programları PC Net ve PC Magazine gibi önemli firmalardan ödül almış bir programdır. Toplam aldığı ödül sayısı 40 adet. Bence en başarılı Windows hızlandırıcı ve bakım yapıcı programdır. Sadece biraz risklidir. Mavi ekran alma olasılığı bazı sistemlerde var. Tamamen önermiyorum diyen arkadaşlara katılmıyorum. Riskli olduğu için risk alabilecek ve sistemden iyi anlayan arkadaşlara ben öneriyorum. Düşüncem böyle.Yıllardır kullanıyorum ama sadece internet sorunu çıkarmıştı yani büyük sorun olmamıştı ama sizin söylediklerini okuyunca biraz düşündürdü. Ayrıca diğer ürünleri de yıllardır kullanıyorum sadece sürücü programını mı yoksa hepsini mi tavsiye etmiyorsunuz faydası yok mu? yani sizce.
Windows hızlandırıcı
Ben orada IOBit Advantec System Care Pro uygulamasından bahsediyorum. Kastım o. Kayıt defteri temizliği vesaire bir çok bakım yaptığı için ciddi şekilde gözle görülür hızlanma oluyor. Kayıt defteri birleştirme gibi şeyler yaptığı için programlar ve işletim sistemi kayıt defterindeki kayıtlara daha hızlı erişim sağlıyor. İşletim sisteminin dosya gezgininin bile refleksleri farklılaşıyor.Eğer kendiniz yazılımsal olarak bir sıkıntı yaratmıyorsanız bir yazılım (driver değilse) hızlandırmaz.
Öyle etkili bir şey olsa idi Windows kendi içinde bu işlemi gerçekleştirirdi. Yılda 1 olsa belki etki eder. Hızlandırsa dahi saliselerle ölçülür.Ben orada IOBit Advantec System Care Pro uygulamasından bahsediyorum. Kastım o. Kayıt defteri temizliği vesaire bir çok bakım yaptığı için ciddi şekilde gözle görülür hızlanma oluyor. Kayıt defteri birleştirme gibi şeyler yaptığı için programlar ve işletim sistemi kayıt defterindeki kayıtlara daha hızlı erişim sağlıyor. İşletim sisteminin dosya gezgininin bile refleksleri bile farklılaşıyor.
Katılmıyorum. Bu tarz şeyler risk yarattığı için Windows kendi içinde böyle bir işlemi gerçekleştirmez. Kayıt defteri temizliği ve birleştirmesi sonrası ben ciddi şekilde farklılık hissediyorum ve gözlemliyorum. Ve başkasının dediğine değil gözlerime inanıyorum. Özellikle Windows dosya gezgininin refleksleri artıyor. Görünen dağ kılavuz istemiyor. ☺Öyle etkili bir şey olsa idi Windows kendi içinde bu işlemi gerçekleştirirdi. Yılda 1 olsa belki etki eder. Hızlandırsa dahi saliselerle ölçülür.
Kayıt defterine tüm dünyanın amel defterini koysan ancak gözle görünür bir şekilde etki eder![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.