- Makaleler
- 9
Saçmalıyorsunuz bence. Hiçbir yazılım kolay kolay bilgisayarınızı bozamaz.@MF hocam mevzu programın yasallığı değil, programın bilgisayarı bozması.
Saçmalıyorsunuz bence. Hiçbir yazılım kolay kolay bilgisayarınızı bozamaz.@MF hocam mevzu programın yasallığı değil, programın bilgisayarı bozması.
Kullanan kişiyi ilgilendirir.@Mikail Fidan hocam mevzu programın yasallığı değil, programın bilgisayarı bozması.
Hocam deneyin ve görünSaçmalıyorsunuz bence. Hiçbir yazılım kolay kolay bilgisayarınızı bozamaz.
Hocam ona bakılırsa Boss bilişimden ürün sipariş edince de ürün gelmeyebilir.Kullanan kişiyi ilgilendirir.
IObit yazılımları, içerisinde zararlı yazılım bulunduruyor. Buna inanmasan bile dolaylı yoldan bilgisayara zarar verebilecek potansiyelde bir uygulama zaten.Saçmalıyorsunuz bence. Hiçbir yazılım kolay kolay bilgisayarınızı bozamaz.
Hocam deneyin ve görün.
Ek olarak biraz sosyal başlıklarını gezerseniz bu vakaları bol bol görürsünüz.
Hocam ona bakılorsa Boss bilişimden ürün sipariş edince de ürün gelmeyebilir.
Peki neden onun uyarılması yasak?
Bu konuda sizden deneyimliyim zaten. 3-4 kişiye mavi ekran verdirttiğini gördüm. Onun dışında yok bilgisayar bozuldu falan hayal meyal laflar bunlar.Deneyin ve görün.
Hocam forumu az gezin lütfen.@222744 kanıt var mı veya link? Asılsız söylem gibi geldi bana bilgisayar bozulması.
Windows Update Catalog?Bilinçsiz kullanım sonucu olabilir mi? Bu tip sürücü paketleri internet olmayan yerlerde dikkatli kullanırsanız iş görebiliyor. Programın ne yaptığına bakmadan ileri, ileri, ileri, tamam formasyonu ile hareket edince istenmeyen sonuçlar ile karşılaşmak olası.
Zaten bozmak derken Windows'u çökertmesinden bahsediyorum, mavi yemekten.Bu konuda sizden deneyimliyim zaten. 3-4 kişiye mavi ekran verdirttiğini gördüm. Onun dışında yok bilgisayar bozuldu falan hayal meyal laflar bunlar.
Windows Update Catalog?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.