Driver Booster RX580 8 GB'ı 4 GB olarak algıladı

MertcanÇakar

Zeptopat
Daha fazla  
RX580 8 GB ekran kartım var. Ekran kartımdaki VRAM'in tamamını kullanabiliyor muyum bilmiyorum. Driver Booster kullanıyorken ekran kartımı 4 GB olarak algıladı ancak 8 GB olarak gözüküyor burada.

Ekran Alıntısı.PNG

Ekran Alıntısı..PNG

RX580 8 GB ekran kartım var. Ekran kartımdaki VRAM'in tamamını kullanabiliyor muyum bilmiyorum. Driver Booster kullanıyorken ekran kartımı 4 GB olarak algıladı ancak 8 GB olarak gözüküyor burada.

Eki Görüntüle 1036502

Eki Görüntüle 1036503

Driver Booster yanlış göstermiş sanırım, CPU-Z indirip bakın içiniz rahat etsin, ayrıca aynı sorun FurMark adlı program da vardı, ayrıca güncel sürücüleri indirmiyor Driver Booster.

Hayatınızın yanlışı olabilir. Benim de yıllar önceki ilk hatamdı. Tahminimce Windows10 kullanıyorsunuz. Zatem neredeyse bütün driverları Windows kuruyor sadece ekran kartı kalıyor onu da kendi sitesinden kurabilirsin. Gerek yok bu programlara bunlar 10-15 sene önce de onlarca driveri kurmamak içindi. Artık tarihe gömüldüler.

Driver Booster sorunlu bir yazılım. Öncelikle yüklü olan sürücüyü DDU ile kaldırın.
Ardından en güncel sürücüyü indirin.

DDU ile kaldırıp güncel sürücüyü el ile indirmeme rağmen VRam-8gb ancak paylaşılan bellek 4 gb
Driver Booster sorunlu ve çöp bir yazılım. O yazılımı silin. Sonra DDU ile ekran kartı sürücüsünü kaldırıp güncel sürücüyü kurunuz.

Güncel sürücüyü buradan indirebilirsiniz:
dediğiniz linkten indirip kurdum ancak vram im 8gb olmasına rağmen paylaşılan 4gb olarak gösteriyor dxdiag da

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı