Driver Booster Sonrası Razer Synapse Yazılımı Çalışmıyor

Lenka

Megapat
Yer
Ataşehir
Merhabalar, elimde Razer DeathAdder Elite model mouse var. Bugün öğlen saatlerine kadar mouse'umu Synapse 2.2 uygulaması üzerinden kontrol ediyordum. Ardından Driver Booster 7 programı ile mouse'umu güncelledim ve ardından Synapse 2.2 programı mouse'umu görmemeye başladı. Sonrasında Synapse 2.2'yi tüm kalıntıları ile birlikte silip tekrardan yükledim lakin sonuç değişmedi. Son olarak Synapse 3 Beta yazılımını kurdum ve mouse'umu tanıdı. Fakat ben mouse'umu eskisi gibi Synapse 2.2'de kullanmak istiyorum bunu nasıl yapabilirim, mouse'uma yüklediğim güncellemeyi nasıl geri çekebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Driver Booster önermememizin bir sebebi daha.

Driver Booster'ın eksik ve yanlış sürücü kurabilme potansiyeli var. Sadece Driver Booster için değil, IObit yazılımlarının hiçbiri bir işe yaramıyor. Driver Booster'ı kalıntısıyla temizlemek için en temiz yol formattır.

Format atmak istemiyorsanız sistemi geri yüklemeyle Driver Booster kurulmadan önceki hâline dönüştürmeyi deneyebilirsiniz.
Driver Booster önermememizin bir sebebi daha.

Driver Booster'ın eksik ve yanlış sürücü kurabilme potansiyeli var. Sadece Driver Booster için değil, IObit yazılımlarının hiçbiri bir işe yaramıyor. Driver Booster'ı kalıntısıyla temizlemek için en temiz yol formattır.

Format atmak istemiyorsanız sistemi geri yüklemeyle Driver Booster kurulmadan önceki hâline dönüştürmeyi deneyebilirsiniz.

Çözüm
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı