Driver Booster Technopat Sosyal'de yasaklandı!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bunun benim dediğim ile ne ilgisi var ki? Ben sadece önerenlerin uyarılmasının yeterli olduğu kanaatindeyim. Neyse. Önemi yok. İyi ki kaldırıldı. Herkes Driver Booster öneriyordu çok iyi oldu, artık ceza alacaklar.

Zaten formun amacı bu...

Demek istediğim, önerdikten sonra sorunla karşılayıp, tekrardan uğraşmak mı?

Yoksa tek tek indirip, sorunsuz kullanmak mı?

Hangisi rahat geliyor?

Karşılaşman kesin değil bu bir.
Eskiden de Driver Booster zaten beğenilmiyordu yeni üye olanlar öneriyordu öneren kişiyi linçliyorduk sonra daha önermiyordu. Ama şu an yine aynı sadece ban yiyecek.

Karşılaşman kesin değil bu bir.
Eskiden de Driver Booster zaten beğenilmiyordu yeni üye olanlar öneriyordu öneren kişiyi linçliyorduk sonra daha önermiyordu. Ama şu an yine aynı sadece ban yiyecek.
Driver Booster önceden kullandım, PC'yi ağlatıp durdu...

Driver Booster ile ilgili sorun yaşayan çok...
Toplu indirip sorunsuz kullanmak. 😃
Driver Booster ilgili diyorsan, yanlış driver ve eski sürümü indirmesi ne kadar mantıklı?

Bir daha düşün...

Driver Booster ilgili diyorsan, yanlış driver ve eski sürümü indirmesi ne kadar mantıklı?

Bir daha düşün...
Driver Booster 1 kere bile kullanmadım.

Bir daha düşün...
Zaten kullanmasına karşıyım ama yasak gereksiz. Zaten önerilmedigini bilen adam önermez. Bilmiyor ise önerir. Zaten yine aynı şey cezayı da bilmezse önerir.

Ben şahsen kullanıyorum çünkü sistemim çok eski ve kaybedecek birşeyim de yok ayrıca ekran kartım çok eksi olduğundan driverlarını bulamamıştım eski sistemi olanlar kullanabilir bence.

Driver Booster 1 kere bile kullanmadım.
Kullan veyahut kullanma, sadece ne kadar mantıklı olduğunu sordum.
Zaten kullanmasına karşıyım ama yasak gereksiz. Zaten önerilmedigini bilen adam önermez. Bilmiyor ise önerir. Zaten yine aynı şey cezayı da bilmezse önerir.
Cezayı yerse belirtirler merak etme, o kadar ağır ceza vermezler.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı