Çözüldü Driver Booster'ın Silinmesi Zararlı mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

almibel

Hectopat
Katılım
6 Nisan 2018
Mesajlar
136
Yer
Kanada
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Herkese merhaba, bilgisayarı daha dün aldım ve arkadaşlarım bana Driver Booster 8 diye bir program indirttiler, internetten bugün araştırayım dedim. (Dün 19 tane sürücü güncellemesi yaptı bu program.) Bayağı bir sıkıntıya yol açıyormuş sanırım bu program. Ben de haliyle korkup sildim programı. Bilgisayarıma şu anda bir zararı olur mu? Yüklediği güncellemeleri falan kaldırma gibi ihtimallerim var mı acaba? Neler kurduğunu da bilmiyorum. Aygıt yöneticisine girdiğimde işlemci bölümünde işlemcimden 12 tane olduğunu gördüm. Bu normal bir şey mi yoksa Driver Booster ile alakalı bir sorun mu?

1606083825070.png


C Disk bölümünde de AMD klasörüne girdiğimde garip şeyler var. İnternetten baktığımda Intel falan bir şeyler yazıyordu. Onun da ekran görüntülerini koyuyorum.

1606083877542.png


1606083885964.png
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Driver Booster önerenleri linçliyoruz forum olarak 🤣, silmeniz faydalı olmuş. NVIDIA için GeForce Experience var mesela, AMD için Radeon Software olması lazım. İşlemcinin ve RAM'in driverı olmaz. Sadece ekran kartı Driver'ı güncellemek için de ayrıca gerek yok Driver Booster zımbırtısına.
Ne kusuru forum bunun için var keyif alıyorum ben şu anda.

Oradan değil NVIDIA'nın kendi sitesinden yapmalısınız. Ama GeForce Experience NVIDIA'nın programıdır, geliştiricinin yani ve o program ile güncellemek daha sağlıklı.


Gücelleyim o zaman.
Tamamdır bilgi için tekrardan teşekkür ederim, bu driver booster olayı beni çok korkutmuştu ama gerçekten içimi rahatlattı tüm herkes.

Çok iyi olur ya


--
Geforce exp. de ki en son güncelleme de bu şekildeydi ne olur ne olmaz ssini de atayım bi yanlış falan olmaz her halde.

1606086630851.png
 

Geri
Yukarı