Driver güncellemesinden sonra Valorant'da FPS düşmesi yaşıyorum

12silent2

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba;

Bilgisayarımın kendine ait bir programı var driver güncelleştirmeleri, disk hızlandırma vb. gibi ayarlar yapıyor. Dün gelen güncelleştirmeleri yaptım.
Valorant'ı normalde 120-150FPS bandında oynuyorum. Ancak dünkü güncelleştirmelerden sonra FPS anlık olarak 5-10'a düşüp tekrar normal değerini alıyor.
5-10'a düştüğünde haliyle saniyelik donma yaşanıyor.

Oyun içerisindeyken sıcaklık ve kullanımlarıma baktım onlarda herhangi bir terslik gözükmüyor.
Sorunun son 1 gün içerisinde olmuş olması ve güncelleştirmelerden sonra olması sebebiyle kurtarma yapıp dün yapmış olduğum güncelleştirmeleri geri aldım.
Güncelleştirmeler geri alınmasına rağmen FPS düşmesi devam ediyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle merhaba;

Bilgisayarımın kendine ait bir programı var driver güncelleştirmeleri, disk hızlandırma vb. gibi ayarlar yapıyor. Dün gelen güncelleştirmeleri yaptım.
Valorant'ı normalde 120-150FPS bandında oynuyorum. Ancak dünkü güncelleştirmelerden sonra FPS anlık olarak 5-10'a düşüp tekrar normal değerini alıyor.
5-10'a düştüğünde haliyle saniyelik donma yaşanıyor.

Oyun içerisindeyken sıcaklık ve kullanımlarıma baktım onlarda herhangi bir terslik gözükmüyor.
Sorunun son 1 gün içerisinde olmuş olması ve güncelleştirmelerden sonra olması sebebiyle kurtarma yapıp dün yapmış olduğum güncelleştirmeleri geri aldım.
Güncelleştirmeler geri alınmasına rağmen FPS düşmesi devam ediyor.

Hangi uygulama ile güncelliyorsunuz?

Hocam DDU ile sürücüyü kaldırın. Sonra kapa aç falan kesinlikle yapmayın ekran gider. Neyse sonra ekran kartınızın sürücüsünü sitesinden indirip manuel olarak kurun. Sonra sonucu bize bildirin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı