oguzhan0
Hectopat
Daha fazla
Bu forumda takıldığım günden beri belki 2-3 senedir driver güncelleme araçlarını asla kullanmam. Formattan sonra sadece ekran kartı sitesinden ekran kartının WHQL sürümünü ve anakartın sitesinden ağ, ses, BIOS, chipset sürücülerini kurarım ve Windows güncellemelerini yaparım. Çok uzun süredir mavi ekran hatalarından dolayı yazılımcı bir abiyle muhabbet ederken konusunu açtım bu tür programların zararlı olduğunu söyledim kendisine forumdan öğrendiğim şekilde. O abide sen herkesi dinleme. Windows sistem sürücüleri hariç gerekli sürücülerin hepsini yüklemez, driverpacksolition indir ve o program ile ekran kartı, chipset ve diğer ağ, ses sürücülerini kurma onları kendi sitelerinden indirip kur ondan sonra program ile tarama yap dedi. Ben de dediği şekilde yaptım ve görselde eklediğim sürücüyü ve birkaç gerekli sürücüyü kurdu. Bununla ilgili midir bilmiyorum ama o program güncelleme yaptıktan sonra mavi ekran ciddi anlamda azaldı. Merak ediyorum forumdakiler neden bu programlar hakkında bu kadar önyargılı?