"Driver Power State Failure" Mavi Ekran Hatası

Phoxyie

Kilopat
Katılım
12 Nisan 2015
Mesajlar
52
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar,

2 gün önce Adobe Premier Pro kullanmaya başladım, ilk başlarda bu BSOD (Blue Screen of Death) hatasını almıyordum. Şimdi ise programı kullanmaya başladıktan 10-15 dk sonra program yanıt vermiyor ve 1DK içinde bilgisayar BSOD hatası veriyor ve sorunun da driver power state failure olduğunu söylüyor.

413143


Driverlarımı güncelledim, hepsini silip tekrar yüklemem bir şey değiştirir mi bilmiyorum. Ama güncellemeden önce de bu hata vardı, güncelledikten sonra da var.


Adobe Premier Pro dışında bu hatayı almadım henüz, umarım almam da, eğer varsa bildiğiniz bir çözüm yardımcı olursanız sevinirim.

Teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Sürücüyü biçimlendirmeden kullanmaya devam edebilir miyim?
Technopat videosunda biçimlendirirken içindekiler silinecek diye uyarı geliyor çünkü.
D sürücüsündeki verileriniz silinmesin istiyorsanız D sürücüsüne hiçbir şey yapmayın zaten. D sürücüsünü dosyaların silinmemesi için kesinlikle silmeyin ve biçimlendirmeyin.

Ama başka bir diske felan yedeğinizi aldıysanız biçimlendirin elbette.
 
Sürücüyü biçimlendirmeden kullanmaya devam edebilir miyim?
Technopat videosunda biçimlendirirken içindekiler silinecek diye uyarı geliyor çünkü.
Biçimlendirirsen veri kaybı olur. Ama dediğim şekilde yapman daha sağlıklı olur.
 
O halde yeni bir harici disk alıp verileri ona aktardıktan sonra temiz kurulum yapacağım.

Diğer taraftan bazı sürücülerimi silip tekrar yükledim. Programı kullanmaya devam ediyorum fakat yine de aynı hatayı alıyorum. En son yazılan dump dosyası;


Ek olarak Windows anahtarımın anakart üzerine kayıtlı olup olmadığını veya ürün etkinleştirme anahtarımı nasıl kontrol edebilirim.
 
MSI araçları duruyor hala. DDU ile Nvidia kaldır ve güncel sürücüyü yükle.

MSI araçlarını kaldırıp tekrar yükleyebileceğimi söylediniz bende öyle yaptım. Nvidia sürücüsünü kaldırıp yüklemiştim 2 kere zaten. Ses sürücülerimi kontrol edeyim öyleyse.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı