DS4 1.5 BlueHDI kaliteli bir araç mı?

Daha fazla  
DS4 1.5 BlueHDi alacağız yarın karar verdik fakat kaliteli mi anlamadım. Çok yapmacık duruyor araç. Yorumlarınız neler?

Fiyatı 1.600.000 tl.

Son düzenleme:
Bence iç ve dış tasarımı güzel. Benim bu araba hakkındadeneyimim yok ama sağda solda bu marka hakkında kronik arızaları ve servis ilgisizliği ile alakalı çok duyum aldım. Bu aracın kronik arızalarını iyice araştırın öyle karar verin derim.

Bence iç ve dış tasarımı güzel. Benim bu araba hakkındadeneyimim yok ama sağda solda bu marka hakkında kronik arızaları ve servis ilgisizliği ile alakalı çok duyum aldım. Bu aracın kronik arızalarını iyice araştırın öyle karar verin derim.
Hocam aldık yarın gidip alıcaz. Fakat merak ettim çok yapmacık duruyor.

Hocam aldık yarın gidip alıcaz. Fakat merak ettim çok yapmacık duruyor.
Hocam hayırlı olsun kazasız belasız kullanmanız dileğiyle. Bence dış tasarımı hoş duruyor içi de keza alcantara kaplamalarla kaliteli duruyor bence size hangi kısmı yapmacık geldi ve renk aldınız?

Hocam hayırlı olsun kazasız belasız kullanmanız dileğiyle. Bence dış tasarımı hoş duruyor içi de keza alcantara kaplamalarla kaliteli duruyor bence size hangi kısmı yapmacık geldi ve renk aldınız?
Beyaz hocam. Yarın akşam inceleyeceğim. Bence güzel fakat o fiyata o motor kötü geliyor bana.

Yani iç tasarımı çok yapmacık duruyor. Arka tarafta rahat edebilecek miyim acaba? 1.85 boyum.

Citroen'in üst segment premium olamya çalışan markası, ama sene olmuş 2025 dizel araç alınır mı bu paralara bilemedim.

Beyaz hocam. Yarın akşam inceleyeceğim. Bence güzel fakat o fiyata o motor kötü geliyor bana.

Yani iç tasarımı çok yapmacık duruyor. Arka tarafta rahat edebilecek miyim acaba? 1.85 boyum.
Hocam ben beyaz renk siyah jant olarak gördüm görsellerde dışarıdan hoş ve premium bir görünüşü var.

Ayrıca senin aksine iç tasarımını da daha hoş buldum dediğim gibi alcantara detaylar iç tasarımı falan da güzel olmuş belki iç plastikleri kalitesiz olabilir onu da görmeden bir şey söyleyemeyiz. Lakin arka yaşam alanı o fiyatlardaki ve o araca göre biraz dar. Seni de biraz daraltabilir o konuda. Motor konusunda da kesinlikle haklısın bence dizel araç devri bitti ha ama tatmin etmesine eder bence. Almışsınız artık bence çok takılacak bir şey yok güle güle kullanın beğenmezsen 1 sene biner satarsın :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı