DS4 Windows nereden indirilir ve nereden kurulur?

Ankaralıyım

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
1050 Ti i7 7. nesil laptop
DualShock 4'üm var automobilista 2 oynayacağım. Malum kolu çevirince virajı daha iyi alıyorum ama onun içinde DS4 Windows gerekiyormuş.

Mesela şu site güvenilir mi? Releases · Ryochan7/DS4Windows

Son düzenleyen: Moderatör:
Kim diyor bunu? Neye dayanarak? Yıldız sayısı da önemli.

Hocam yıldız sayısına nasıl bakılıyor ben kurdum cogu seyi yönetici izni verdirterek. Ama muhtemelen doğru yerden indirmişim çünkü kurulum videosundada ryochan7'den indiriyor ama GitHub'dan değil.
Ama kontrolcüyü algılamadı bir yönetici izni sitedi bilinmeyen kaynak diyince reddettim kontrolcü bilgisayarda çalışıyor uygulamada gözükmüyor.

Hocam yıldız sayısına nasıl bakılıyor ben kurdum cogu seyi yönetici izni verdirterek. Ama muhtemelen doğru yerden indirmişim çünkü kurulum videosundada ryochan7'den indiriyor ama GitHub'dan değil.
Ama kontrolcüyü algılamadı bir yönetici izni sitedi bilinmeyen kaynak diyince reddettim kontrolcü bilgisayarda çalışıyor uygulamada gözükmüyor.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-08-09 184234.png
    Ekran görüntüsü 2025-08-09 184234.png
    14,4 KB · Görüntüleme: 18
Github sayfasında sağ üstte Star kısmı var.

GitHub sayfasında sağ üstte star kısmı var.

Teşekkürler hocam doğru yermiş 7.3K star var.

Herkese teşekkürlerimi sunuyorum başarılı bir şekilde kaza bela olmadan kurdum yorum yapan, fikrini belirten herkese teşekkürlerimi iletiyorum iyi akşamlar dilerim.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı