DS4 Windows nereden indirilir?

Plaxy

Hectopat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar, şu anda DS4 Windows indirmek istiyorum fakat bütün dosyalarda trojan vs. virüs var ve temiz bir link istiyorum eğer yardımcı olabilirseniz.

Bu da virüslü bir linkti hemen bir VirusTotal taraması yapayım.

Ekran Alıntısı.PNG

Hocam kaynak kodlarını paylaşmış çok problem olacaıgını zannetmiyorum.

Zaten kurmaya çalışırken Windows'ta uyarı veriyor yani hani VirusTotal'lik bir hata olsa kurarım fakat Windows Defender'da uyardığı için kurmaycağım.

Hocam kaynak kodlarını paylaşmış çok problem olacaıgını zannetmiyorum.

Eğer temiz bir link biliyorsanız paylaşabilirseniz iyi olur.

Hocam orijinal link bu
Yani benim atığım link virüs olması sıkıntı değil. Yine de indirip indirmemek size kalmış.

Hocam orijinal link bu.

Hocam bunda da trojan var ve bu çakma link orijinal sitesi kapandı DS4 Windows'un.

Hocam orijinal link bu.
Yani benim atığım link virüs olması sıkıntı değil. Yine de indirip indirmemek size kalmış.

Bu bakış açısıyla çok yaşamayazsınız siz virüs var içinde siz indirip indirmemek size kalmış diyorsunuz demek ki adam kodlarda oynamış değişmiş vs. 😀

Bunu denememiştim bir bakayım trojan vs. var mı?

1703690470176.png

Bu bakış açısıyla çok yaşamayazsınız siz virüs var içinde siz indirip indirmemek size kalmış diyorsunuz demek ki adam kodlarda oynamış değişmiş vs. 😀

Bunu denememiştim bir bakayım trojan vs. var mı?

Eki Görüntüle 2066283
Bazı kodlar virüs olarak algılanabilir. Kodlardan anlıyorsanız adam paylaşmış açık kaynak olarak inceleyin indirip indirmemek size kalmış hocam

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı