![]()
Releases · Ryochan7/DS4Windows
Like those other ds4tools, but sexier. Contribute to Ryochan7/DS4Windows development by creating an account on GitHub.github.com
![]()
Releases · Ryochan7/DS4Windows
Like those other ds4tools, but sexier. Contribute to Ryochan7/DS4Windows development by creating an account on GitHub.github.com
Bu da virüslü bir linkti hemen bir VirusTotal taraması yapayım.
Hocam kaynak kodlarını paylaşmış çok problem olacaıgını zannetmiyorum.
Hocam kaynak kodlarını paylaşmış çok problem olacaıgını zannetmiyorum.
Hocam orijinal link bu.
DS4 Windows trojan içeriyor mu?
Arkadaşlar bu DS4Windows - Tool to Use PS4/PS5 Controller on Windows PC siteden PlayStation kolu ile Windows'a bağlamak için yazılım indirdim kurulumunu yaptım ama VirusTotal'e taratınca trojan diye çıkıyor, sizce virüslü mü?www.technopat.net
Hocam orijinal link bu.
Yani benim atığım link virüs olması sıkıntı değil. Yine de indirip indirmemek size kalmış.DS4 Windows trojan içeriyor mu?
Arkadaşlar bu DS4Windows - Tool to Use PS4/PS5 Controller on Windows PC siteden PlayStation kolu ile Windows'a bağlamak için yazılım indirdim kurulumunu yaptım ama VirusTotal'e taratınca trojan diye çıkıyor, sizce virüslü mü?www.technopat.net
DualSenseX Download (DS5 Windows)
Bunu da kullanabilirisniz.
DualSenseX Download (DS5 Windows)
Bunu da kullanabilirisniz.
Bazı kodlar virüs olarak algılanabilir. Kodlardan anlıyorsanız adam paylaşmış açık kaynak olarak inceleyin indirip indirmemek size kalmış hocamBu bakış açısıyla çok yaşamayazsınız siz virüs var içinde siz indirip indirmemek size kalmış diyorsunuz demek ki adam kodlarda oynamış değişmiş vs.
Bunu denememiştim bir bakayım trojan vs. var mı?
Eki Görüntüle 2066283
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.