hocam bu program hem vgm diye bir driver kuruyor hem microsoftun uygulamalarını kuruyor binbir yerden bulaşabilir virüs bide programı sildim tekrar indirmem daha kötüolur benceVT sonucunu ve aşağıdan Filescan, Hybrid Analysis raporlarını alıp paylaşın.
Rehber: FileScan.io ile Dinamik Analiz Raporu Hazırlama
Selamlar, Şüpheli dosyaların dinamik analizini yapmak son derece önemli, bu sayede statik tespitten zero-day exploit tespitine kadar geniş bir alanda rapor elde edebilirsiniz. Giriş için bağlantıya tıklayın. 100 MB'a kadar olan dosyaları tarayabilirsiniz. Yüklemek için boş alana tıklayıp...www.technopat.net Rehber: Hybrid Analysis Raporu Hazırlama
Selamlar, Bu konudaki adımları izleyerek sizden istenen Hybrid Analysis raporunu oluşturabilirsiniz. Rapor alan/almaya çalışan pek çok kişi hazır ayarlar ile rapor aldığı için konudaki opsiyonel seçenekleri rapor isteyen kişinin yönlendirmesi doğrultusunda seçerseniz doğru analiz sonuçlarına...www.technopat.net
Kullanmayacaksanız sorun yok neticede sahte siteden indirdim demişsiniz, kapsamlı bir tarama yapmanızı öneririm.hocam bu program hem vgm diye bir driver kuruyor hem microsoftun uygulamalarını kuruyor binbir yerden bulaşabilir virüs bide programı sildim tekrar indirmem daha kötüolur bence
hocam kurdum bi kaç saat kullandım sonra farkına vardı. ve 3 farklı uygulamadan kapsamlı tarama yaptım bişey çıkmadı sizce buna rağmen şüphelenmelimiyim kaspersky gibi virüs programları bişey bulmamasına rağmenKullanmayacaksanız sorun yok neticede sahte siteden indirdim demişsiniz, kapsamlı bir tarama yapmanızı öneririm.
Rehber: F-Secure Scanner ile Zararlı Yazılımları Temizleyin
Selamlar, Geçtiğimiz saatlerde yeni bir rehber serisine başladım ve bu kapsamda 3 farklı aracı anlatacağımdan bahsettim. İlk konuda Hitman.Pro'yu işledik. İlgili konu için buraya tıklayabilirsiniz. Bu rehberde ise Hitman.Pro'ya alternatif olan, F-Secure tarafından geliştirilmiş bir çevrimiçi...www.technopat.net Kaspersky Rescue Disk Kullanım Rehberi
Kaspersky Rescue Diskâi kullanarak bilgisayarınızdaki zararlı yazılımları nasıl kaldırabileceÄinizi bu rehberimizde anlatıyoruz. Kaspersky Rescue Disk,www.technopat.net Rehber: ESET Scanner ile Zararlı Yazılımları Temizleyin
Selamlar, Üçlemenin son rehberinde sizlere ESET Online Scanner ile zararlı yazılımları kaldırmayı adım adım göstereceğim. Önceki rehberlerimde Hitman.Pro ve F-Secure Scanner yazılımlarını kullandık. Özellikle pek çok güvenlik konusunda Hitman.Pro'yu önermekteyim. İlgili rehberler için tıklayın...www.technopat.net Rehber: Kaspersky Virus Removal Tool ile Zararlı Yazılım Temizliği
Merhaba, Bu rehberimizde Kaspersky firmasının zararlı temizlemede iyi ve kullanımı kolay olan Kaspersky Virus Removal Tool adlı aracı ile zararlı temizliği yapmayı anlatacağım. Bu temizlik sonrasında inşallah sisteminizdeki zararlılardan kurtulmuş olacaksınız. Şimdi temizliğe geçelim...www.technopat.net Rehber: Hitman.Pro ile Zararlı Yazılımları Temizleyin
Selamlar, Son zamanlarda Sosyal'de sıklıkla gördüğüm bir sorundan ötürü, böyle bir rehber hazırlama gereği duydum. Sistemine zararlı sızan, sızdığından şüphelenen veya sadece periyodik tarama yapmak isteyen arkadaşlar, büyük AV yazılımlarını kullanmaktansa sadece tarama görevi gören araçları...www.technopat.net
Kurduğunuz uygulama, asıl istediğiniz uygulama mıydı? Yani sahte uygulama kurmadı değil mi? Eğer öyleyse yanında sadece reklam zararlısı veya reklam uygulamaları kurmuştur. BulkCrap Uninstaller ile sisteme kayıt girilen uygulamalara bir göz atabilirsiniz.hocam kurdum bi kaç saat kullandım sonra farkına vardı. ve 3 farklı uygulamadan kapsamlı tarama yaptım bişey çıkmadı sizce buna rağmen şüphelenmelimiyim kaspersky gibi virüs programları bişey bulmamasına rağmen
evet asıl istediğim uygulamaydı youtube türikyedeki hemen hemen herkes bu linki veriyordu indirme linki olarak ama trojanlı diyor birçok kişi ve virustotal tekrar format atmak için 100 tl ödeyemem atalı 1 hafta oldu sizce ne yapmam gerekKurduğunuz uygulama, asıl istediğiniz uygulama mıydı? Yani sahte uygulama kurmadı değil mi? Eğer öyleyse yanında sadece reklam zararlısı veya reklam uygulamaları kurmuştur. BulkCrap Uninstaller ile sisteme kayıt girilen uygulamalara bir göz atabilirsiniz.
aynı siteden mi indirdiniz yoksa orijinal github sitesinden miBu programı kullanıyorum ben, virüs değil.
Aynı yazılım kurulduysa sorun yok. Kaspersky, ESET ve Sophos ile kapsamlı taramalar yapın, eğer yaptıysanız ve sonuç temiz ise endişelenmeyin. Ayrıca formatı kendiniz de atabilirsiniz tek gereken bir USB disk.evet asıl istediğim uygulamaydı youtube türikyedeki hemen hemen herkes bu linki veriyordu indirme linki olarak ama trojanlı diyor birçok kişi ve virustotal tekrar format atmak için 100 tl ödeyemem atalı 1 hafta oldu sizce ne yapmam gerek