DSL ışığı yanıyor ama internet yok

soulfly0208

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 7 5800X3D
Gainward Nvidia RTX 4060ti
Asus Prime B450m-k II
32 GB DD4 4000mhz
Saat 14.30 da evden çıktım 15.30 eve geldim bir sürpriz internet yok gelir diye bekledim ancak iğrenç Türk Telekom altyapısı sağ olsun gelmedi. Dsl 2 kez yanıp sönüyor sonra 7-8 saniye yanmıyordu.
Bir gün sonra DSL ışığı yanmakta ancak internet ışığı kırmızıydı teksiyen geldi sorunun benim kablomda oluşunu söyledi. Sorun kabloda ise nasıl DSL gelmiş olabilir? Ayrıca TurkNet sitesinden baktığımda fiziksel durum (VAE) kapalıydı. Sıkıntı ne olabilir ne yapmalıyım?
Kime başvurmalıyım ? 2 gündür yok internet.

Saat 14.30 da evden çıktım 15.30 DS geldim bir sürpriz internet yok gelir diye bekledim iğrenç Türk Telekom altyapısı sağ olsun gelmedi.
Bir gün sonra DSL ışığı yanmakta ancak internet ışığı kırmızıydı teksiyen geldi sorunun benim kablomda oluşunu söyledi. Sorun kabloda ise nasıl DSL gelmiş olabilir? Ayrıca TurkNet sitesinden baktığımda fiziksel durum (VAE) kapalıydı. Sıkıntı ne olabilir ne yapmalıyım?
Kime başvurmalıyım 2 gündür yok internet.

Müşteri hizmetlerini arayınız büyük ihtimalle bölgesel çalışma vardır.

Müşteri hizmetlerini arayınız büyük ihtimalle bölgesel çalışma vardır.
Hocam mesaj attım türk telekoma ilettiler zaten. Alt ve üst komşumda var benim porta mı ellediler diye düşünüyorum.

192.168.1.1 türk telekom ise bu siteden tüek telekom hesabını şifre ile giriş yap modemi sıfırla yapmaya çalış bizim modemde arada oluyor yapıyoruz

192.168.1.1 türk telekom ise bu siteden tüek telekom hesabını şifre ile giriş yap modemi sıfırla yapmaya çalış bizim modemde arada oluyor yapıyoruz
Modemi 3 kez sıfırladım zaten Türknetliyim. Ayrıca kullanıcı adı ve şifreyi girmemiş olsam dahi dsl yanması gerekir o da yanmıyor şuan 2 kez yanıp 7-8 saniye sönüyor

Technopat Haberler

Geri
Yukarı